2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست
عزیزم الان همه میگن سقط نکن،گناه داره و... ولی به حرف کسی گوش نده  باید شرایطت رو بسنجی اول ...

دقیقااااااا حرفم همینهههه

اصلا از لحاظ روحی نمیخام بچه دار شم اصلا امادگیشو ندارم نمیخامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااااا حرفم همینهههه اصلا از لحاظ روحی نمیخام بچه دار شم اصلا امادگیشو ندارم نمیخامش

پس خودت تصمیم بگیر که چیکار کنی

از کاربرای اینجا نپرس 

بچه عروسک نیست که با هر شرایطی بخواد بزرگ بشه 

مخصوصا بچه های الان

خوشبحالت که مثل من نیستی توی هربارداری اشک بریزی و التماس خدا رو کنی بچتو برات نگه داره، ان شاالله ه ...

عزیزم ایشالا به خواسته ی قلبیت برسی😔

ولی من واقعا نمیتونم نگهش دارم 

میتونین راهنماییم کنین ک باید چیکارکنم؟

عزیزم ایشالا به خواسته ی قلبیت برسی😔 ولی من واقعا نمیتونم نگهش دارم  میتونین راهنماییم کنین ...

ان شاالله که بارداا نیستی ، اگه قلبش تشکیل نشده باشه با دارو های گیاهی میفته

پس خودت تصمیم بگیر که چیکار کنی از کاربرای اینجا نپرس  بچه عروسک نیست که با هر شرایطی بخواد ب ...

شما میتونین راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم یا اصلا پیش کی باید برم؟چون میگن دکترا سقط نمیکنن باید قرص بخوری

قرصه خطرناکه؟

شما میتونین راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم یا اصلا پیش کی باید برم؟چون میگن دکترا سقط نمیکنن باید ...

آشنا نداری توی این کار؟

اگر هم قرص خوردی بعدش خودت رو خیلی تقویت کن با دمنوش و...چون ممکنه ضعیف بشی

نمیتونم بخدا من مسئول اون بچه ی بی گناهم وقتی میبینم شرایطشو ندارم چرا الکی دنیاش بیارم

مگه چه شرایطی میخواد بسه انقد ناشکر نباشین حالم بد میشه وقتی این همه سقط میبینم😭خدایا حکمتتو شکر...تو که بچه نمیخوای خب جلوگیری کن

آشنا نداری توی این کار؟ اگر هم قرص خوردی بعدش خودت رو خیلی تقویت کن با دمنوش و...چون ممکنه ضعیف بشی

یکی از دوستام ک خودشم سقط کرده گفت میتونم شماره ی اون فردو بدم که ازش قرص بگیری

کلی میترسم خطرناک باشه

مگه چه شرایطی میخواد بسه انقد ناشکر نباشین حالم بد میشه وقتی این همه سقط میبینم😭خدایا حکمتتو شکر... ...

خب چیکار کنم تازه ازدواج کردم نمیدونستم انقد الکی الکی ممکنه ادم باردار شه من اینجا اومدم ک کمک بگیرم نه اینکه سرکوفت بشنوم