2777
2789
عنوان

بیبی چک

390 بازدید | 32 پست

دوستان من ۱۴ روزه پریودم عقب افتاده بعضی وقتا درد زیر شکم خفیف میگیرفتم سینه هامم حساس شده امروز بیبی چک مارک مدیکور زدم مثبت شد😭😭😭😭درحالی ک رابطه ی پر خطر نداشتیم امکانش هست که مثبت کاذب باشه؟

ازمایش خون هم دادم هنوز جوابش نیومده

اگه مثبت باشه چطور سقطش کنم

بنظرم بارداری با علائمی که داری

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان همه میگن سقط نکن،گناه داره و...

ولی به حرف کسی گوش نده 

باید شرایطت رو بسنجی

اول از لحاظ مال تواناییش رو داری؟بعد هم از لحاظ روحی

پس‌فردا بیای اینجا بگی پول ندارم برا بچم یه عروسک بخرم هیچکس نمیاد بگه من بهت پول میدم

چرا سقط؟ مبارک باشه.تستت قطعی مثبته. تو شرایط الان که ناباروری انقدر زیاد شده،نگهش دار.

نمیتونم بخدا من مسئول اون بچه ی بی گناهم وقتی میبینم شرایطشو ندارم چرا الکی دنیاش بیارم

اصلاااااا شرایطشو ندارم اصلاااااا اخه خیلی ام مواظب بودیم نمیدونم چرا اینطوری شد توروخدا اگه راخ ح ...

مگه شرایطتت چطوره؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
اصلاااااا شرایطشو ندارم اصلاااااا اخه خیلی ام مواظب بودیم نمیدونم چرا اینطوری شد توروخدا اگه راخ ح ...

سقط نکن. مگه ما حق داریم یه ادمو بکشیم 

چون تو شکمت به راحتی میگی سقط بکشیمش

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....