2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست

عزیزم می دونم بچه داری واقعا مشکله اما حقیقت اینه که اون الان بدنیا و این عالم وارد شده منتها توی شکم توست چون ضعیفه و نیاز داره بهت بچسبه و نمی تونه مستقل باشه.اما جان داره. تو پزشکی وقتی ببینی میگن نطفه ک بسته شه ی موجود جان دار شکل می گیره منتها ب مرور کامل می شه...

نمی تونی بگی نمیخوام بچه ام ب دنیا بیاد چون نمیخوام در حقش ظلم کنم،اون الان بدنیا وارد شده و بزرگ ترین ظلم اینه ک بکشیش...بچه ی خودت رو ب قتل برسونی.

عزیزم شاید باید بیشترمراقب می بودی اما حالا ک شده لطفا فرزندت رو نکش...آیا یک مادر ک بچه س دو ساله داره میتونه بگه بچمو می کشم تا زنده نباشه و رنج نبینه؟؟؟میتونه بگه می کشم چون نمیخوام در حقش ظلم کنم وقتی میذارم زنده بمونه؟؟ اون بچه چه فرقی داره با بچه ی ۲ ساله؟؟؟ اصلا مگه سن مهمه؟؟؟ تازه اون بی پناه تر و بی زبان تره...نمیتونی بکشی کسی ک از خودت ضعیف تره و فقط به تو  وابسته س و تو وقتی می تونستی حواست بیشتر باشه اما بدنیا آوردیش و حالا چون نمیخوای بکشیش...

باور کن الان خیلی بی حال بودم اما دلم نیومد نگم بهت ک چقدرررر چقدررر ستمه وقتی مادر فرزندشو بکشه چون خودشو مالک زندگی بچه ش می بینه...خوب یا بد اون بوجود اومده...

من از منظر گناه و غیر گناه نگاهش نکردم ک اگر بحثش باشه خیلی مفصله

من از منظر عذاب وجدان و پشیمونی نگاهش نکردم چون خیلی وحشتناکه

من از نظر خوب یا بد بودت بچه داری نگاهش نکردم چون خیلی مزایا داره

من فقط میگم مادر نباید بچه ش رو بکشه...چطور دلت میاد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا روی حرفام فکر کن.‌‌..

تاپیک هات رو خوندم فهمیدم دوران عقدی

اون بچه مشروعه...و کاملا طبیعی وارد عالم شده‌‌. اینکه شرایطت آماده نیست دلیل نمی شه بکشیش...اون حق حیات داره‌.نمیشه کسی رو بوجود بیاری بعد بگی ببخشید شرایط ندارم می کشمت...میدونم جلوگیری کردی اما قطعا سفت و سخت نبوده...

ازت خواهش میکنم فکر کن. جون یک آدم می ارزه بخاطرش بجنگی می ارزه زودتر بری خونه ات حتی اگر جهیزیه ی کامل یا عروسی خیلی آنچنانی نگیری.می ارزه ک براش بجنگی تا زنده بمونه چون بچه ی توعه و مادرشی.

بخدا این روزا میگذره  مثلللل باد‌.یه‌و میبینی رفتی خونه ات و عروسی کردی اما ب قیمت کشتن بچه ت...اونوقت شک نکن قطعا ی لحظه از ذهنت میگذره ارزششو داشت؟؟؟؟؟ 

بخدا از این حرفا چیزی بهم نمی رسه.نمی خوام نصیحت کنم اما بخدا میدونم چه ظلم بزرگیه...

اینکه بگی اگر بدنیا بیاد وقتی شرایط رو ندارم و بهش ظلم می شه یعنی اگر بکشیش ظلم نمی کنی بهش؟؟؟ اون الان بدنیا اومده فقط توی شکم توعه. اینکه قلب نداره و اینا هیج ربطی نداره ک جان نداره‌...

اگر فکر میکنی بدنیا اومدنش یعنی ظلم بهش پس یعنی همین الانم بهش ظلم کردی چون دنیا اومده‌‌‌‌ و با کشتنش به ظلمت اضافه میکنی...

عزیزم پایان ظلم با کشتن نمیشه...تلاش کن زندگی خوبی یزاش بسازی