2777
2789
عنوان

این یک دعوت نامه‌ست برای شما💌

137 بازدید | 29 پست

سلام بر خانوم های زیباو مادران دلسوز😇من فلورا هستم یک دختر ۲۳ ساله و عاشق تصور کردن💫اگه دوست دارین تو این تاپیک شرکت کنین و از آرزوهاتون بگین تا برای هم دعا کنیم آرزوهامون به حقیقت بپیونده😇دنبال ویو و اول شدن نیستم دنبال انتقال حس خوب به شما عزیزان هستم🌌بیایین برای آرامش هم ،آرزو کنیم🍭

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

سلامت تو راهیم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

منم اسم راضیه است میشه دعام کنید خدا حاجتامو بده 

یکی از دعاهام اینه که خدا برام معجزه کنه 

یکی دیگه هم اینه که کسی که عاشقشم اونم عاشقم با هم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم

لطفا دعام کنید خودم خیلی وقته دارم دعا میکنم 

براتون آیه الکرسی میخونم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
منم زهرا هستم عاشق ازدواج کردن😅😊

سلام عزیزم برای شما دعا میکنم که هرچه زودتر با بهترین مرد زمین،به آرامش برسین😇💫

آرزوی ی همسر خوب مهربون با اخلاق خانواده دار خوش برخورد چشم و دل پاک مث خودم ک تا حالا خطایی نرفتم(منظورم بدم تو رابطه با کسی)

دیگه نماز خون 

دوس دارم مرد خدا باشه

میشه برام ی صلوات بفرستین❤❤❤❤❤
سلامت تو راهیم

سلام دوست عزیز امیدوارم سالیان سال سایه شما مادر عزیز رو سر فرزندانتون باشه و خداوند به شما فرزندانی سالم و صالح عطا کنه😇💫

آرزوی سلامتی و یه معجزه بزرگ و یه عالمه پول 😍

سلام دوست عزیز آرزو میکنم معجزه‌ی زندگیتون به زودی به حقیقت بپیونده و خداوند زندگی پر از ثروت و سلامتی به شما ببخشه🍭🌹

سلام دوست عزیز امیدوارم سالیان سال سایه شما مادر عزیز رو سر فرزندانتون باشه و خداوند به شما فرزندانی ...

ممنون عزیزم 

انشاالله برای تو هم بهترین ها اتفاق بیفته

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️