سلام بر خانوم های زیباو مادران دلسوز😇من فلورا هستم یک دختر ۲۳ ساله و عاشق تصور کردن💫اگه دوست دارین تو این تاپیک شرکت کنین و از آرزوهاتون بگین تا برای هم دعا کنیم آرزوهامون به حقیقت بپیونده😇دنبال ویو و اول شدن نیستم دنبال انتقال حس خوب به شما عزیزان هستم🌌بیایین برای آرامش هم ،آرزو کنیم🍭
اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی دیگه هم اینه که کسی که عاشقشم اونم عاشقم با هم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم
لطفا دعام کنید خودم خیلی وقته دارم دعا میکنم
براتون آیه الکرسی میخونم
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
سلام دوست عزیز امیدوارم سالیان سال سایه شما مادر عزیز رو سر فرزندانتون باشه و خداوند به شما فرزندانی ...
ممنون عزیزم
انشاالله برای تو هم بهترین ها اتفاق بیفته
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️