2777
2789

من نگرفتم همین لباسای خودم اندازم میشه شکمم زیاد بزرگ نشده فقط پالتوم اندازه ام نمیشه که اونم دکمه هاشو نمیبندم چون نمیخوام الکی هزینه کنم فقط یه ماه مونده دیکه بیرونم که نمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکردم از ۳ماهگی 

بستگی به خودت و شکمت داره

من تا هفت ماهگی شکم خاصی نداشتم ولی کلا از قدیم هم مدل لباس های خودم گشاد بود و باهاشون راحت بودم

ولی از چهار ماهگی دیگه شلوار جین نپوشیدم

من نگرفتم. لباسام اور سایزن بیشتر،همونا رو میپوشیدم. فقط از ماه ۳ شلوار بارداری گرفتم. با یه دکمه تن ...

الان که هوا سرده کاپشن و پالتو بهت میاد ؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پنج ماهگی شلوار بارداری گرفتم . الان هفت ماهه هستم شکمم کوچیکه شلوار هنوز بهم نشده 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من پنج ماهگی شلوار بارداری گرفتم . الان هفت ماهه هستم شکمم کوچیکه شلوار هنوز بهم نشده 😂

😂 😂 😂 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹

من از اواخر ماه پنج گرفتم چون اصلن دوسنداشتم شکمم معلوم شه بزرگ نبودا ولی باز دوس نداشتم ماه ۷و۸ هم پیراهنو روکش شیک گرفتم تااخر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
الان که هوا سرده کاپشن و پالتو بهت میاد ؟

من الان باردار نیستم. ولی توی هردوتا بارداریم دکمه های پالتومو باز میذاشتم. یه لباس بافت بلند زیرش میپوشیدم. بنظرم خرید پالتو و کاپشن برای بارداری خرج اضافیه. شلوار فقط خوبه بگیری. و اگه میخوای عکس خوشگل بگیری یه پیراهن .