2777
2789

نگرفتم اصلا.ماه اخر سایز مانتوهام با دکمه بسته ۴۰بود.به طرز فوقالعاده ای اصلا معلوم نبود حاملم شکمم تو پهلوهام بود قبلشم لاغر بودم دیگه تهش سایز من شد ۴۰.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم مجردم

اما بیرون که میرم خانمای باردار یه لباسای تنگی میپوشن بعضی هاشون که واقعا نیازه لباس گشادتری بپوشن

اونی که پول نداره رو کاری ندارم .. اما یه نفر رو میشناختم ۵۰ میلیون النگو دستش بود اما واقعا لباسای تنگی میپوشید و سایز خیلی کوچیک

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
من خودم مجردم اما بیرون که میرم خانمای باردار یه لباسای تنگی میپوشن بعضی هاشون که واقعا نیازه لباس ...

کال من احتمال ۲قلو باشه تنگی باشه ها فشار میاد بهشون

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا بنظرم خانم باردار حتی شکمم نداشته باشه باید لباس گشاد بپوشه تا بچه راحت باشه

کلا معقتدم نباید لباسی که سایزش هست رو بپوشه باید یه سایز بزرگتر تن کنه البته بجز شلوار 😅

که شلوار هم معتقدم باید شلوار بارداری بپوشه 😊

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

به سلامتی 😍خب اگه دوقلو باشن فکر کنم از 5 ماهگی باید کلا لباس بارداری بپوشی 

برای بیرون رفتن هم من خودم تو این فصل یه هودی بلند و گشاد خریدم با یه لباس بافت بزرگ سایز اونا رو زیر پالتوم میپوشیدم و دکمه پالتوم رو باز میذاشتم دیگه پالتو نخریدم