2777
2789
عنوان

ایده یلدایی😁😬

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 55 پست
شما میخوای چیکار کنی 

میگم که مجردم

ذوق خواسییی ندارم اصلا☹️

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه قشنگ 😍مال خودتونه

فدات آره مال خودمه پارسال ۲روز بعد عقدمون یلدا بوداینارو اوردن😍

کار دسته خواهرشوهرجونه🤪😍

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
هر دو 😁

برا آقاتون که هرچی ساده تر برگزارش کنی خوشحالتره چرا چون هم جیبش در امان میمونه همین که زودتر میتونه بره سر اصل مطلب 😆 اما برای دل خودت میتونی الگو هارو ببینی الگوهای قشنگی تو نت هست 

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 
😲😲فکر کردم میگی تو هم اولین ساله که یلدا میگیری 🤦🏻‍♀️ من ذوقشو دارم ولی هنوز به شوهرم چیزی نگفت ...

نه برعکس بوده خواهر😂😂😂ایشالله خوش بگذره یلدا بهتون😉😉😉

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
خداحفظش کنه برات همچین خواهر شوهری رو 😘

فداااات 😍❤

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
برا آقاتون که هرچی ساده تر برگزارش کنی خوشحالتره چرا چون هم جیبش در امان میمونه همین که زودتر میتونه ...

هنوز به شوهرم در این باره چیزی نگفتم 😅خودم دارم جست و جو میکنم وقتی به نتیجه رسیدم بهش میگم خدا کنه قبول کنه 😑

خواهر شوهر جون😐 هنوز عقدی فک کنم

آره جون 😍

ربطی به عقد نداره دخترعمومه هم اینکه خواهر نداره خیلی باهم خوبیم خداروشکر😍

کسی بخواد چیزی بگه بهم مثلا مادرشوهرم اینا سریع جوابشونو میده😊عشقهههه عشق

آره جون 😍 ربطی به عقد نداره دخترعمومه هم اینکه خواهر نداده خیلی باهم خوبیم خداروشکر😍 کسی بخواد چ ...

خوشبحالت 😍کاش خواهر شوهر منم یکم از این اخلاقا داشت