ice0girl مدیر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 7020 عنوان ایده یلدایی😁😬 | مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 55 پست سلام .من اولین سالیه که یلدا تو خونه خودمونیم میشه ایده واسه تزیین میز و دسر و ... بدین ؟به نظرتون لباس یلدایی بگیرم برم آتلیه برا عکاسی یا چی ؟و اینکه پیج لباس مجلسی (شومیز دامن یا پیراهن )دارین بفرستین ؟ 1400/09/03 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_مد عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4944 خوشبحالت 😍کاش خواهر شوهر منم یکم از این اخلاقا داشت 😍❤ اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕 کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
__سمیرا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 1652 آره جون 😍 ربطی به عقد نداره دخترعمومه هم اینکه خواهر نداره خیلی باهم خوبیم خداروشکر😍 کسی بخواد چ ... ا چه خوب خوشبحالت 😃 بد بودی ولی همونم خوب بود ...
ملکه_مد عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4944 ا چه خوب خوشبحالت 😃 فدات گلم ان شاالله ازاین خواهر شوهرا نصیب تو😍😘👌 اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕 کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
__سمیرا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 1652 😅😅😅 والا ما تا دیدیم خواهر شوهر و مادر شوهرو میخوان کلشونو بکنن این گفت جون اور دوز کردم 😅 بد بودی ولی همونم خوب بود ...
ice0girl مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 7020 والا ما تا دیدیم خواهر شوهر و مادر شوهرو میخوان کلشونو بکنن این گفت جون اور دوز کردم 😅 اینا استثنائات هستن خواهر ... کمیاب هست همچین خانواده شوهری 🥺
__سمیرا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 1652 فدات گلم ان شاالله ازاین خواهر شوهرا نصیب تو😍😘👌 والا شانس ماست اون نامادری سیندرلا بود با اون دخترای دماغ کوفته ایش نصیبمون میشه منم مظلوووووووم🙂 بد بودی ولی همونم خوب بود ...
__سمیرا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 1652 اینا استثنائات هستن خواهر ... کمیاب هست همچین خانواده شوهری 🥺 البته گویا عقدن اصل جنس بعدن معلوم میشه😄 بد بودی ولی همونم خوب بود ...
ice0girl مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 7020 البته گویا عقدن اصل جنس بعدن معلوم میشه😄 آره اینم هست ،بعد عروسی خیلی ذات هاشون مشخص میشه
ملکه_مد عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4944 والا شانس ماست اون نامادری سیندرلا بود با اون دخترای دماغ کوفته ایش نصیبمون میشه منم مظلوووووووم🙂 با سیاست رفتار کن بزار بمیرن برات🤪👌 اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕 کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
ملکه_مد عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4944 آره اینم هست ،بعد عروسی خیلی ذات هاشون مشخص میشه نه آخه گلم چه ربطی داره من دارم میبینم قبل اینکه عروسشون یبشم دخترعموم وزنعموم بودن خواهرشوهر ومادرشوهرم اگه میخواستن رفتاری نشون بدن اون اولا نشون میدادن👌 اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕 کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
__سمیرا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 1652 با سیاست رفتار کن بزار بمیرن برات🤪👌 بابا سیاست 🤣 همه که ملکه مد نیستن ما معمولیا همون باید بشوریمو بسابیم سیاست نداریم که ☹ بد بودی ولی همونم خوب بود ...
ice0girl مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 7020 نه آخه گلم چه ربطی داره من دارم میبینم قبل اینکه عروسشون باشم دخترعموم وزنعموم بودن خواهرشوهر ومادرش ... من کلا گفتم تو خیلی خانواده ها اینجوری شده مثل خودم ....من نگفتم مال شما اونجوریه عزیزم ..ان شاالله سالیان سال در کنارهم خوب و خوش باشید
ملکه_مد عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4944 بابا سیاست 🤣 همه که ملکه مد نیستن ما معمولیا همون باید بشوریمو بسابیم سیاست نداریم که ☹ 😂😂😂😂نه بابا چه ربطی داره من خودمم ازیه خانواده معمولی ام 😐 اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕 کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
ملکه_مد عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4944 من کلا گفتم تو خیلی خانواده ها اینجوری شده مثل خودم ....من نگفتم مال شما اونجوریه عزیزم ..ان شاالله ... چی بگم والا...ان شاالله خوشبخت باشید❤ اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕 کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
ice0girl مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 7020 چی بگم والا... ان شاالله خوشبخت باشید❤ قربونت عزیز...همچین ❤️