2777
2789
عنوان

ایده یلدایی😁😬

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 55 پست
خوشبحالت 😍کاش خواهر شوهر منم یکم از این اخلاقا داشت 

😍❤

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا چه خوب خوشبحالت 😃

فدات گلم ان شاالله ازاین خواهر شوهرا نصیب تو😍😘👌

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
والا ما تا دیدیم خواهر شوهر و مادر شوهرو میخوان کلشونو بکنن این گفت جون اور دوز کردم 😅

اینا استثنائات هستن خواهر ... کمیاب هست همچین خانواده شوهری 🥺

فدات گلم ان شاالله ازاین خواهر شوهرا نصیب تو😍😘👌

والا شانس ماست اون نامادری سیندرلا بود با اون دخترای دماغ کوفته ایش نصیبمون میشه منم مظلوووووووم🙂

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 
والا شانس ماست اون نامادری سیندرلا بود با اون دخترای دماغ کوفته ایش نصیبمون میشه منم مظلوووووووم🙂

با سیاست رفتار کن بزار بمیرن برات🤪👌

آره اینم هست ،بعد عروسی خیلی ذات هاشون مشخص میشه  

نه آخه گلم چه ربطی داره من دارم میبینم قبل اینکه عروسشون ی

بشم دخترعموم وزنعموم بودن خواهرشوهر ومادرشوهرم 

اگه میخواستن رفتاری نشون بدن اون اولا نشون میدادن👌

نه آخه گلم چه ربطی داره من دارم میبینم قبل اینکه عروسشون باشم دخترعموم وزنعموم بودن خواهرشوهر ومادرش ...

من کلا گفتم تو خیلی خانواده ها اینجوری شده مثل خودم ....من نگفتم مال شما اونجوریه عزیزم ..ان شاالله سالیان سال در کنارهم خوب و خوش باشید 

بابا سیاست 🤣  همه که ملکه مد نیستن ما معمولیا همون باید بشوریمو بسابیم سیاست نداریم که ☹

😂😂😂😂

نه بابا چه ربطی داره من خودمم ازیه خانواده معمولی ام 😐

من کلا گفتم تو خیلی خانواده ها اینجوری شده مثل خودم ....من نگفتم مال شما اونجوریه عزیزم ..ان شاالله ...

چی بگم والا...

ان شاالله خوشبخت باشید❤