2777
2789
عنوان

بچه اگه گشنش باشه بدنش داغ میشه؟؟

124 بازدید | 16 پست

عصر حموم بودم بچم‌گفت گشنمه من غذا نداشتم هنوز گفتم بیام بیرون درست میکنم تو اون فاصله بچم خوابید بیدار شد کسل شده و بدنش داغه 

بخاطر اینه ؟؟ 

معذرت دو روزم شکمشکار نکرده

نه به خاطر پر بودن معدشه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارش تو تشت آب گرم شکمش کار میکنه

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
نبات داغ بعد با ابجوش قاطی کنم درسته؟

اول یه قابلمه کوچیک بردار توش آب بریز و بعد دوباره آب هارو خالی کن که کف قابلمه خیس بشه بعدم خورده های نبات رو بریز توش و روی حرارت کم قابلمه رو بزار حتما مواظب باش نسوزه 

یکم که بگذره نبات ها حالت مایع پیدا میکنند بعدش یه لیوان آب بریز توش و خوب هم بزن 

باعث میشه غذا هضم بشه و معده کار کنه

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد