2777
2789

پزشکی 

پرستاری 

داروسازی 

دندانپزشکی 

معلمی 

حسابداری  

فیزیوتراپی 

بینایی سنجی و شنوایی سنجی

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت رشتس؟؟ رپانشناسی ب شرطاینکه تا دکترا ادامه بدی آینده خیلی خوبی خواهی داشت ب خصوص روانشناسی بالینی

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹

چیزیکه مشخصه اینه فضای مجازی داره پیشرفت میکنه و فناوری. که شغل هایی مثل وکالت و حسابداری و از این موارد ازش فناوری فاصله دارن و نمیشه پیش بینی کرد چه اتفاقی براشون میفته.مهندسی و پزشکی و برنامه نویسی و ای تی  که ا تکنولوژی سر و کار دارن و روز به روز چیزایی جدیدی کشف میشه تو این زمینه ها شانس خیلی زیادی برای اینده دارن

ب جز دو س تای اولی بقیه آنچنانی درآمد ندارن

شغل هایی که تو سطح متوسط میشه باهاشون درآمد خوب داشت همون چند تای اولی هستن 

و گرنه یه چیزهایی مثل تجارت و.. از همه شون بیشتره ، ولی تو سطح متوسط همینا بودن 

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 

یه نصیحت دوستانه بهت میکنم 

فقط برو دنبال رشته ای که توش مهارت و استعداد و علاقه داری 

فکر نکن دارم شعار میدما نه

اگه پزشکی و دندان و اینا دوست داری برو ولی به خاطر درآمد نه 

اتفاقا الان داشتم یه لایوی میدیم داشتن در مورد درآمد صحبت میکردن 

میگفت یه پزشک یا دندانپزشک بعد ۱۰ سال درس خوندن شاید درآمدش به ماهی ۲۰۰ _ ۳۰۰ میلیون برسه ( شاید هم کمتر خواهر دوستم دندون پزشکه ماهی ۸ تومن تو درمانگاه کار میکنه میگه هزینه مطب هم زیاده نمیتونم مطب بزنم ) 

بعد یه خانمی هست طراحی خونده کارگاه تشکیل داده گالری زده درآمدش رو میلیارده

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...