2777
2789
عنوان

بچه ها تو قسمت سرچ گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست
الان میخوام بگم

با شوخى و خنده بگو تهاجمى نباش كه اوضاع بدتر ميشه يه جورى نگو كه فك كنه تهمت كاراى بد بهش زدى يه جورى بگو كه حس نكنه قضاوتش كردى

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میخوام بگم

نهههههه الان نگو‌ بهش اگه واقعا دیده باشه فقط الکی بهت یه قولی میده که دیگه تکرار نمیشه اما فقط زرنگ تر میشه وازین به بعد تاریخچشو میپاکه اول بذار واقعا مطمئن شی بعددددد

بنظرم بهش مستقیم‌نگو، حرمت بینتون شکسته میشه. ولی بعدا غیر مستقیم یه جوری بهش بفهمون که کلیپای ناجور دوست نداری ببینی. مثلا تو اینستا یه ویدیوویی چیزی که زیاد بد نیستو بهش نشون بده بعد بگو خیلی بدم میاد از اینجور چیزا تو اینستا میاد خوشم نمیاد

چی بگم

اينو ديگه خودت بهتر ميدونى من كه شوهرت و نميشناسم نميدونم جنبه اش در چ حده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بهش بگو منطقی و با احترام بگو من همچین چیزی دیدم ذهنم رو درگیر کرده اگه میشه برام توضیح بده می‌دونم ک تو از اینکارا نمی‌کنی اگه هم چیزی هست بهم میگی پس بگو بزار چیز پنهون و بدی تو ذهنمون نمونه.عزیزم اگه نگی مطمئن باش مخفی کاری ها و کدورت تو روابطتون زیاد میشه بدتر میشه اوضاع چون تو توی ذهنت ناراحتی تو رفتارت میاری بدون دلیل میشه برا همسرت و رابطه متشنج میشه باید همیشه دلیل همه ناراحتیاتو بگی 

نمیتونم واقعا 

میدونم سخته عزیزم ولی براخودت میگم که با یه حرف بعدا روت تاثیر نذاره اگه واقعا دیده باشه ولی حاشا کنه وازین به بعدم تاریخچه سرچشو پاک کنه توهیچ وقت نمیفهمی که دیده یانه درسته آروم میشی ولی واقعا دوس داری با دروغ آروم بشی؟