2777
2789
عنوان

بچه ها تو قسمت سرچ گوشی شوهرم

312 بازدید | 29 پست

عقدیم یه فیلم ناجور بود 

گوشیش رو اصلا چک نمیکنم خودش داد دستم رمزش هم میدونم دستم رفت رو تاریخچه کلیپ

یه گذری یه فیلمی دیدم مطمئنم حواسم نبود سرچ رو پاک کردم

بهش گفتم 

گفت اشکالی نداره

اصلا هنگم؟

میخوام رک ازش بپرسم اشکالی داره؟

بین ما حریم هست و احترام 

همیشه باهم خوب وباعشقیم

همسرم اصلا خیلی چیزای گوشی اینا رو بلد نیست

تا قبل از اینا هم خبری نبود

چیکار کنم 

بگو بش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چقد این مدل تاپیک زیاد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بهش گفتی اون بهت گفته اشکال نداره؟؟😐😐😐جریان چیه جاها عوض شده که

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
بهش گفتم سرچ ات رو پاک کردم گفت اشکال نی اصلا فکر کنم حدس نمیزد

آها شاید یادش نبوده که چی سرچ کرده

ولی بهش بگو راجع بهش باهاش صحبت کن بگو دوست نداری همچین چیزیو

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

بهش بگو حتما

نحوه ى برخوردش وقتى ميفهمه تو ميدونى خيلى چيزا رو ثابت ميكنه

در ضمن اين شيطونى ها رو همه مردا دارن زياد جدى نگير

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بهش نگو یه چند وقت دیگه گوشی شو نگاه کن ببین اگه نبود چیزی که اون یه موردو نادیده بگیر اگه بود که معلوم میشه همچینم نابلد که میگی نیست اگه خدایی نکرده دیدی تکرار شده بهش بگو وازش دلیل بخواه ببین چی میگه

نامزد من اینستاش پراز فیلما و عکسای ناجور بود هرچیم باهاش حرف زدم هرکاریم کردم فقط قول الکی داد ولی همچنان به کارش ادامه میداد منم نامزدی رو هم به این دلیل هم یه دلیل دیگه بهم زدم خیلی بده وقتی آدم این چیزارو تو گوشی کسی که دوستش دارع میبینه😒🙁🙁