2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 63 پست
من برا باره صدمم نمیزارم😂 فک کن سالاد الویه رو بیاری بزاری وسط بگی بیاین میل کنین😂

جدی اینقدر بده چون تولد زنداییشون هم گرفته بوده فقط الویه خالی بود با دوغ همه هم تعریف کردن

خب ولی پاگشا رو با تولد شوهرش یکی کرد هنوز ما کادو بردیم به حای اون که کادو کادو بده مادربزرگ شوهرم ...

خوب تو با مناسبت اون کاری نداشته باش اگه فقط سالاد الویه بزاری مطمئن باش زشت میشه و خودت هم خجالت میکشی سالاد الویه اتفاقا غذای پرخرجیه و به عنوان غذا واسه مهمونی که بار اول میاد مناسب نیست 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی اینقدر بده چون تولد زنداییشون هم گرفته بوده فقط الویه خالی بود با دوغ همه هم تعریف کردن

شاید برا اونا زشت نیست ولی ما اگه همچین غذاییو خالی بزاریم سره سفره تا جدو آبادمون فوش میخوریم😂

ما حتما باید برا مهمون دو نوع غذای خوب مثلا خورشت قرمه با جوجه یا کباب با خورشت قیمه و یه نوع غذای سبک مثل کشک بادمجون یا سالاد الویه یا سالاد ماکارونی و یه نوعم سالاد یا کاهو یا کلم با ترشیو ماستو سبزی و نوشابه و ژله و دسر باشه 

کنار الویه ی چیز دیگه هم باشه ی نوع غذا برا تولد کمه

آخه اصلا از اون خانواده ها نیستن چند جور غذا تو سفرشون باشه

مثلا هفته ای یه بار میریم خونه مامانبزرگش شولی و سوپ و اینجور جیزاست غذا

میترسم بین مامان باباهاشون دلخوری بشه

عزیزم😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻