2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 63 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه اصلا از اون خانواده ها نیستن چند جور غذا تو سفرشون باشه مثلا هفته ای یه بار میریم خونه مامانبزر ...

تو ب سبک خودت پذیرایی کن گلم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
کلا سال یه بار بیشتر نمیتونم مهمونی بدم😅

پس بهترین مهمونیو بده ک همه انگشت ب دهن بمونن.قرمه سبزی و جوجه و زرشک پلو و سالاد و مخلفات.ما ک‌همیشه مهمونیامون اینجوریه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
ب نظرم الویه ها رو ساندویچ کن بده ببرن ک سفره نندازی اذیت شی

مزاح فرمودی یا جدی گفتی؟😄😄

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
تا ۳ بعدازطهر سرکارم

بده بیرون درست میکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ما واسه تولدا ، الویه و سمبوسه و سالاد ماکارانی و از اینجور چیزا درست میکنیم میچینیم رو میز حالت سلف سرویس هر کی میاد واسه خودش می‌کشه 

اما شما هم تازه عروسی هم اولین باره میخوای مهمون دعوت کنی هم سالی یبار بیشتر نمی‌خوای مهمونی بدی بنظرم یه غذای پدر مادر دار درست کن ، زرشک پلو یا فسنجون یا قرمه یا جوجه

ب نظرم الویه ها رو ساندویچ کن بده ببرن ک سفره نندازی اذیت شی

وای خیلی خوب بود اونجوری خیلی خسته میشه آدم 😂😂😂😂😂

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

خانواده شوهر منم خیلی سادن 

منو که پاگشا کرون برا اولین بار تو دوران نامزدی غذا زیاد مونده بود شوهرم بزور نگهم داش سه روز اون سه روز فقط اون باقی مانده غذا هارو میخوردیم 😂😂😂 غذاشونم برنج و مرغ بود با سالاد کاهو کلا همیشه همین مدلی بودن

ولی من واسه بار اول که دعوتشون کردم حسابی پذیرایی کردم چن نوع غذا و دسر و... 

آدم با پذیرایی از مهمون بنظرم شخصیت خودشو تعریف میکنه و با زبان بی زبونی میگه با من چجوری رفتار کنید

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
پیشنهادی داری پر خرجم نباشه 

خاگینه درست کن خیلی عالیه یه نوع دسر خیلی ارزون و خوشمزه و راحته

و قورمه سبزی که آسونه 

چه جالب البته همیشه غذاهای اونا همینه

عزیزم میتونی با مرغ خیلی غذاهای خوب و عالی درست کنی،مثلا مرغ و خورشت سبزی،برنجت هم میتونی دو مدل درست کنی باقالی پلو و برنج سفید با یکم از مرغت هم میتونی سوپ درست کنی،سالاد فصل و الویه هم میتونی از شب قبل درست کنی با قرمه سبزیت،مرغت هم میتونی شب قبل مزه دار کنی و فرداش بذاری بپزه و اونروز فقط برنج رو درست کنی،در ضمن خورشت سبزی رو با توجه به تعداد مهمونات درست کن نه زیاد

بعدم بنظر من همه رو باهم دعوت کن و بقیه رو پر توقع و خودت رو خسته نکن

بعدم شب های معمولی خیلی ها شام سبک میخورن اما همونجور که خودت گفتی برای پاگشا مثلا مادربزرگ همسرتون فسنجون و مرغ دادن که خب قابل قبول بوده

بنظر من حالا که میخوایی زحمت بکشی اجر خودت رو ضایع نکن