منم دوست دارم بدونم .ولی فکر کنم درصورتی که مجبور به سزارین بشی 10٪ مبلغ رو میده.من 4 سال پیش عملم شد 3 م البته جنبه درمانی داشت و سزارین نبود.300000 بهم پرداخت کرد.
شیوا جون شما سقف سزارین بیمه تکمیلیتون چقده؟ آخه مال ما پارسال 2 تومن بود امسال به جای اضافه شدن کم کردن شده 1 تومن خداییش 1 تومن به چه درد میخوره .گفتن همه بیمه ها آوردن پایین مبلغ رو بیمه ما ایرانه
وقتی به یکی زیادی محبت میکنی نمیفهمه محبته فکر میکنه وظیفست پر رو میشه!!
گلبرگ جان ما هم ایران هستیم بستگی به قرارداد شرکتتون با بیمه داره مال ما پارسال دو تومن بود امسال کردن 3 تومن با درصد فرانشیز که می شه 2700 ولی بیمارستانهای خصوصی 4500 تا 5میلیون هستش الان از مسئول بیممون پرسیدم گفت اگه بیمارستان با تأمین اجتماعی قراردادنداشته باشه مدارکتو کامل کنی ببری تأمین مبلغ خوبی بهت می ده البته یه مدت طول می کشه
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما
نه مریم گلی بیمه 2 تا طرح داده بود به شرکت شوهرم همه تهرفه ها بالا رفته بود الا سزارین بو یه طرحش همون 2 تومن پارسال بود طرح دیگشم 1 تومن بود یعنی در کل اصلا هزینه سزارینو نبرده بودن بالا شرکت اینا هم دبد تو طرحی که تعرفه ها بالاست اونو انتخاب کرد یعنی این طرح همه تعرفه هاش بالاست الا سزارین شما کدوم بیمارستان ایشالا سزارین دارین؟
وقتی به یکی زیادی محبت میکنی نمیفهمه محبته فکر میکنه وظیفست پر رو میشه!!