2777
2789
عنوان

کی پایه ست برای خونه تکونی 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 60 پست

من دارم میرم ساعت دو و ربع میام گزارش میدم که چه کارهایی کردم 😍 کسی تاپیک رو دید و خواست بهم بپیونده کامنت بذاره میام میخونم بوس به کله تون 🥰🥰🥰🥰

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من که از هر حرفی اونم توی یه مکالمه عادی ناراحت نمیشم گلم ولی چرا باید چیزی بگی که فکر میکنی ممکنه ط ...

میگم تمیزکاری و کارهای خونه خیلی خوبه ها، ولی خیلی براش وقت نذار. یه دلیل اینکه جونت گرفته میشه، یکی دیگه اینکه میتونی تو اون زمان ورزش کنی تفریح کنی کتاب بخونی کار کنی و خیلی هدف های بزرگتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیمارم یهو کلل کارامو باهم میکنم لهههه میشم

الان از صبح رفت و روب و بشور و بپز بوده تازه کلی باز مونده

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

ببین راستش رو بخوای من ماهی یکی دوبار یکی رو میارم حدود ۱۰ ساعت یک سره تمیز می کنه جوری که خودم هیچ ...

کارخوب رو تومیکنی چقد آقایون قدر دان هستن که این کارا رو هم انجام بدیم خودمون رو دردمند کنیم اسی اول سلامت خودت مد نظرت باشه نه تمیزی خونه

منم از دیروز شرو کردم چندتا چندتا کابینتا رو تمیز کردن

بنظرم برنامت خوبه اینجور همیشه تمیز کاری کنی دیگه تلنبار نمیشه رو هم همیشه هم خونه تمیزه

منتظر نتیجه کار امروزتم خانم گل

من روزی یه اتاق تمیز میکردم آشپزخونه هم یه روز کابینتها یه روز یخچال و گاز، قالی هم قالیشویی یه روز پذیرایی یه روز همه روتختی و پتوها یه روز دستشویی و تراس یه روز حمام و تمام کلا تو یکی دوهفته تموم میشد

در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍

میگم تمیزکاری و کارهای خونه خیلی خوبه ها، ولی خیلی براش وقت نذار. یه دلیل اینکه جونت گرفته میشه، یکی ...

عزیزم ممنونم ازت که زاویه دید ارزشمند خودت رو به اشتراک گذاشتی ولی اتفاقا این تغییری که دارم توی برنامه ریزی نظافت خونه انجام میدم در همین راستاست

خروجیش میشه خونه ای که با کمترین صرف انرژی و زمان همیشه تمیزه

نیاز نیست ساعتهای طولانی برای تمیزی وقت بذارم ، یک مختصر تلاش و زمان روزانه خونه رو برای همه روز ها تمیز نگه میداره

این هنر برنامه ریزیه

من یکی از لذت های زندگیم اینه که در معرض رشد و شکوفایی و آموزش باشم

بیشتر از ده ساله آهنگ گوش ندادم و همیشه موقع انجام کارهایی که به تمرکز نیاز ندارن پادکست های با سطح اهمیت کم گوش دادم و همیشه زمان جداگانه برای خودم دارم که برای رشد و شکوفایی خودم آموزش جدی ببینم

یه عالمه دفتر و جزوه از دوره ها و کتابهای صوتی و دوره های مختلف که متناسب با دغدغه های رشدی خودم بوده نوشتم و دارم

سالها مهندس یه ارگان بزرگ بودم و بعد از همین آموزش ها با همسرم کسب و کار جدید راه انداختم

الان که یه کوچولوی یک ساله هم به خانواده سه نفره مون اضافه شد فقط مشغول فعل مقدس مادری ام ، و دغدغه ای که الان در حال حاضر دارم اینه که برای خودم نظم رو عادت سازی کنم تا چشم بچه هام رو هم به نظم و تمیزی عادت بدم که بعداً بتونم انجام نظم و نظافت رو برای اونا هم عادت سازی کنم

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منم از دیروز شرو کردم چندتا چندتا کابینتا رو تمیز کردنبنظرم برنامت خوبه اینجور همیشه تمیز کاری کنی د ...

بوس بهت گلم ممنون که بهم انگیزه میدید 🥰🥰🥰🥰🥰

من کشو های آشپزخونه رو تمیز کردم مجدد چیدم

ظرف ها رو هم شستم

روی کابینت رو هم تمیز کردم

الان برم دو طبقه از کمد کتابخونه رو تمیز کنم کار های اساسی امروز رو انجام دادم

ن عیدی دارم نه خونه تکونی دلم خوش نیست

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته