2777
2789
عنوان

اسپاسم شیرخوارگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 60 پست
دارو هم میدم ولی کامل اثر نذاشته انگار چند روزی میشه شدید شده ببخشید تو ۴ ماهگی ممکنه دندون بخواد ...

بله عزیزم بعضی بچها زود دندون درمیارن 

دختر من بزاق دهنشم خیلی زیاده و آب دهنش میریزه مدام دکتر گفت اینم هیچ مشکلی نداره نگران باش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شده بچتون مثلا تو خواب باشه و بخواد بیدار شه هنوز چشاشو باز نکرده بخواد پاشه به همون حالت؟ یک ...

دقیقا دختر من اینجوریه از 5 ماهگی تا الان که 7 ماهشه داره بیدار میشه ولی چشماش بستس خوابه ولی یهو سرشو بلند میکنه میخواد بشینه 

بچت سالمه عزیزم الکی خودتو نگران نکن 

میخواد نشستن یاد بگیره بچه ها انقدر تو بیداری ذهنشون درگیر یادگیریه وقتی هم از خواب بیدار میشن مغز فعال میشه سری یادشون میوفته داشتن تمرین میکردن بشینن 

دختر منم رفلاکس داره الان البته خیلی کم شده و تقریبا خوب شده رفلاکسش 

دقیقا دختر من اینجوریه از 5 ماهگی تا الان که 7 ماهشه داره بیدار میشه ولی چشماش بستس خوابه ولی یهو سر ...

وای خدایا شکرت

چقدر آروم شدم

خدا بهتون آرامش بده

دو روزه هیچی نخوردم از نگرانی

وای مرسی خیلی لطف کردین خدارو شکر خیلی آروم شدم گریه های شبش هم از رفلاکسش میتونه باشه درسته؟ چون ...

😑طفلی بچه چرا روش عیب میزاری

پسر منم همینطوری بود خودشو قوسی شکل میکرد همش دستش تو دهنش بود  وحشتناک شیر میخورد

دکتر گفت رفلاکسه اذیت میشه با این کارایی ک میکنه از سوزش معدش کم میشه

😑طفلی بچه چرا روش عیب میزاری پسر منم همینطوری بود خودشو قوسی شکل میکرد همش دستش تو دهنش بود   ...

بخدا سرچ کردن تو اینترنت آدمو روانی میکنه

هر چیز عادی بچه رو به یچیز غیر عادی ربط میده

سرچ توی اینترنت این بلا رو سرم آورده😔

بخدا سرچ کردن تو اینترنت آدمو روانی میکنه هر چیز عادی بچه رو به یچیز غیر عادی ربط میده سرچ توی این ...

اره بابا

منم مثه تو بودم

همش تو نت و گروها

بچمو داغون کردم دیگه بیخیالش شدم بخدا هرچی بیخیال باشی بهتره

بچه ها اکثرا سالم هستن چرا الکی این روزای خوبو به خودت تلخ میکنی؟

😑طفلی بچه چرا روش عیب میزاری پسر منم همینطوری بود خودشو قوسی شکل میکرد همش دستش تو دهنش بود   ...

ببخشید بچتون شبا بیقراری میکرد؟ دختر من درمقابل خواب خیلی مقاومت میکنه همش سرش رو میبره عقب خودش رو حالت کمانی میکنه نمیخوابه و گریه های شدید میکنه.

بزور میخوابونیمش گاها لای پتو

همسرم میگه اگه اسپاسم باشه که لای پتو آروم نمیگیره

اره بابا منم مثه تو بودم همش تو نت و گروها بچمو داغون کردم دیگه بیخیالش شدم بخدا هرچی بیخیال باشی ...

آره واقعا همه همین حرفو بهم میگن

بخدا دست خودم نیست

خودمم عذاب میکشم

باز خدا خیرتون بده اینجا همه کلی آرامش دادن بهم

ببخشید بچتون شبا بیقراری میکرد؟ دختر من درمقابل خواب خیلی مقاومت میکنه همش سرش رو میبره عقب خودش رو ...

اره شبا خییلی بیقرار بود

فقط با شیر خوردن اروم میشد اگه پستونگ میگره بهش بده

خوبه براش

اره شبا خییلی بیقرار بود فقط با شیر خوردن اروم میشد اگه پستونگ میگره بهش بده خوبه براش

آره میخوره ولی با اینا آروم نمیشه

دو شبه لای پتو آروم میگیره میخوابه

اسپاسم اگه بود که لای پتو آروم نمیشد درسته؟