2777
2789
عنوان

اسپاسم شیرخوارگی

3879 بازدید | 60 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید

دخترم ۴ ماهشه وقتی تو حالت دراز کش قرار میگیره سرش رو رو به جلو خم میکنه انگار میخواد پاشه

انگشتاشم تو دهنشه و میخورتشوصدا هم درمیاره غان غان و یه صداهایی شبیه صدای بچه گربه

یه متخصص اطفال فیلمهاشو دید گفت این اسپاسم نمیتونه باشه چون اسپاسم حالت ضربه ای داره ولی دخترم ضربه نداره انگار میخواد پاشه.

تورو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم، ممکنه اسپاسم باشه؟

همسرم هم راضی نمیشه ببریم واسه نوار مغز میگه بچه هیچیش نیست تو مشکل داری.

دخترم رفلاکس هم داره راستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپاسم نمیدونم چیه...

اما اگر دکتر گف نیازی به نوار مغز نیست چرا الکی بری انجام بدی عزیزم...برا نوار مغز دارو میدن و بچه میخابه..و قطعا این داروها بدون عوارض نیست...

برا راحتی خیال خودتون ببرید متخصص،انشالله که چیزی نیست

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اسپاسم نمیدونم چیه... اما اگر دکتر گف نیازی به نوار مغز نیست چرا الکی بری انجام بدی عزیزم...برا نوا ...

آخه مغزو اعصاب نبود متخصص اطفال بود، و از روی فیلمهایی ک گرفته بودم گفت

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

چند ماهشه دخترتون؟ حرکتش غیر عادی نیست؟ شما نگران نیستین؟ یچیزی بگین منم آروم بگیرم دارم دیوونه میشم

۴ ماهه 

نه عزیزم چرا نگران باشم بچس دستشو میخوره 

این تلاش برا نشستن هم که عادیه هی کم کم اینجور میکنن بعد کامل میشینن نگران نباش عزیزم بچت سالمه هیچیشم نیست 

آخه مغزو اعصاب نبود متخصص اطفال بود، و از روی فیلمهایی ک گرفته بودم گفت واقعا دیگه نمیدونم چیکار کن ...

پس ببرش پیش متخصص مغز واعصاب کودکان...انشالله که چیزی نیست

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
۴ ماهه  نه عزیزم چرا نگران باشم بچس دستشو میخوره  این تلاش برا نشستن هم که عادیه هی کم ک ...

وای مرسی خیلی لطف کردین

خدارو شکر خیلی آروم شدم

گریه های شبش هم از رفلاکسش میتونه باشه درسته؟ چون میخوام بخوابونمش شدیدا مقاومت میکنه و سرش رو میده عقب پاهاشو صاف میکنه

تو نت خوندم از علائم رفلاکسن اینا

وای مرسی خیلی لطف کردین خدارو شکر خیلی آروم شدم گریه های شبش هم از رفلاکسش میتونه باشه درسته؟ چون ...

اره عزیزم برا رفلاکس اگر دارو نمیدی ببر دکتر تا بهش دارو بده خیلی بهتر میشه 

نگران هم نباش عزیزم بچت سلامته 

به دکتر هم که بگی همینو بهت میگه گلم من نگرانی تو کامل درک میکنم مادری حق داری 

۴ ماهه  نه عزیزم چرا نگران باشم بچس دستشو میخوره  این تلاش برا نشستن هم که عادیه هی کم ک ...

ببخشید شده بچتون مثلا تو خواب باشه و بخواد بیدار شه هنوز چشاشو باز نکرده بخواد پاشه به همون حالت؟ یکمم حالت نق زدن داشته باشه

ببخشید شده بچتون مثلا تو خواب باشه و بخواد بیدار شه هنوز چشاشو باز نکرده بخواد پاشه به همون حالت؟ یک ...

اره عزیزم دختر من کولیک هم داره یکم از پیچ و تاباش به خاطر دلدرداشه 

اره عزیزم برا رفلاکس اگر دارو نمیدی ببر دکتر تا بهش دارو بده خیلی بهتر میشه  نگران هم نباش عزی ...

دارو هم میدم ولی کامل اثر نذاشته انگار

چند روزی میشه شدید شده

ببخشید تو ۴ ماهگی ممکنه دندون بخواد دربیاره؟ چون هی انگشتشو میخوره وقتیم من انگشتمو میدم بخوره به لثه هاش فشار میده

احساس میکنم این بیقراریاش مال دندونشه که ۳،۴ روزه شدیدتر شده درسته؟