2777
2789
عنوان

اسپاسم شیرخوارگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 60 پست
ممنون خیلی لطف کردی آره شنبه وقت دکترشه باید ببرم ببینم چیکار میکنه چون قبلا گفته بود اینارو تا ۴ م ...

دختر منم لای پتو می‌خوابید خیلی سخت می‌خوابید کلا الانم همینطوره فکر کنم بخاطر رفلاکسه دیگه براش گهواره گرفتم راحت شدم الان 7 ماه و نیمشه گهواره کوچیک شده براش و رو پام می‌خوابه 

ممنون خیلی لطف کردی آره شنبه وقت دکترشه باید ببرم ببینم چیکار میکنه چون قبلا گفته بود اینارو تا ۴ م ...

خواهش میکنم گلم ان شاءالله نی نیت حالش زود خوب بشه و دیگه رفلاکس نداشته باشه و سالم و سلامت باشه زیر سایه پدر و مادر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم گلم ان شاءالله نی نیت حالش زود خوب بشه و دیگه رفلاکس نداشته باشه و سالم و سلامت باشه زیر ...

سلامت باشین خیلی ممنون از لطف و محبتتون ایشالا دختر گلت همیشه سالم و سلامت باشه

فقط یه سوال،گهواره چه مدلی گرفتین؟ ما یکی گرفتیم شعاع حرکتیش زیاد نیست که مثل پتو خوب تاب بخوره

اصلا تو اون نمیمونه، گهواره ای که خوب تاب بخوره مثل حالت پتو پیدا نمیکنم

سلامت باشین خیلی ممنون از لطف و محبتتون ایشالا دختر گلت همیشه سالم و سلامت باشه فقط یه سوال،گهواره ...

ما یه گهواره قدیمی داشتیم مال بچگی داداشم بود اون خوب بود از همون رو استفاده کردم 

میتونی از دیجی کالا براش تاب توری بخری یه مدل توری هست وصل میکنی دوسرش رو به دیوار و زیاد تاب میخوره مثل پتو حرکتش زیاده 

پسر من تو ۱۴ ماهگی مبتلا شد و زود فهمیدیم و الان شش سالشه و زود فهمیدیم و برای درمان اقدام کردیم و توی داخل کشور دکتری نبود که نبریم.الان تشنجش قطع شده و وضعیتش بهبود یافته

فقط مشکل حرف زدن داره و این که کار های خودش رو انجام بده.کسی تجربه بهتر یا بدتر داره بگه ممنون.

😑طفلی بچه چرا روش عیب میزاری پسر منم همینطوری بود خودشو قوسی شکل میکرد همش دستش تو دهنش بود   ...

سلام بچه منم دقیقا همین کارایی که شما گفتین انجام میده ولی خیلی گریه میکنه وکلا بی حال ومنگه اصلأ هم نمیخنده 

سلام عزیزم تو رو خدا اگ هستی جوابمو بده پسرم دوروزه اینجور شده خیلی شبا گریه میکنه و دیر میخوابه .تو خواب هی میپره و صورتشو چشاشو میماله با چشم بسته .تا چشاشو باز میکنه انگار میخواد بشینه سرشو جلو میاره .من ترسیدم اسپاسم باشه😭😭😭😭😭😭۴ماهشه بچم .واسه شما اسپاسم نبود ؟؟؟؟

روزای قشنگی توی راهه
دقیقا دختر من اینجوریه از 5 ماهگی تا الان که 7 ماهشه داره بیدار میشه ولی چشماش بستس خوابه ولی یهو سر ...

سلام عزیزم تو رو خدا اگ هستی جوابمو بده پسرم دوروزه اینجور شده خیلی شبا گریه میکنه و دیر میخوابه .تو خواب هی میپره و صورتشو چشاشو میماله با چشم بسته .تا چشاشو باز میکنه انگار میخواد بشینه سرشو جلو میاره .من ترسیدم اسپاسم باشه😭😭😭😭😭😭۴ماهشه بچم .واسه شما اسپاسم نبود ؟؟؟؟

روزای قشنگی توی راهه
سلام بچه منم دقیقا همین کارایی که شما گفتین انجام میده ولی خیلی گریه میکنه وکلا بی حال ومنگه اصلأ هم ...

روزای قشنگی توی راهه
دقیقا دختر من اینجوریه از 5 ماهگی تا الان که 7 ماهشه داره بیدار میشه ولی چشماش بستس خوابه ولی یهو سر ...

روزای قشنگی توی راهه
سلام عزیزم تو رو خدا اگ هستی جوابمو بده پسرم دوروزه اینجور شده خیلی شبا گریه میکنه و دیر میخوابه .تو ...

نترس عزیزم طبیعیه رفلاکس نداره؟ ۴ ماهگی اوج رفلاکسه و ممکنه شیر بیاد گلوش که از خواب میپره با گریه

زیر سرش رو شیب دار بذار و نگران نباش تا ۷ ماهگی خوب میشه

نترس عزیزم طبیعیه رفلاکس نداره؟ ۴ ماهگی اوج رفلاکسه و ممکنه شیر بیاد گلوش که از خواب میپره با گریه ز ...

عزیزم تو بیداری گاهی اوقات اینجور میشه .احساس میکنم رفلاکسش برگشته .البته دندون هم داره

روزای قشنگی توی راهه
عزیزم تو بیداری گاهی اوقات اینجور میشه .احساس میکنم رفلاکسش برگشته .البته دندون هم داره

خلاصه نترس باید با صبوری این مرحله رو رد کنید اگه رفلاکسش برگشته ببرش دکتر شاید شیر خشکش باید عوض بشه یا ظما توی تغذیه ی خودت رعایت کنی اگه شیرش میدی