lovefe مدیر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 عنوان داداشم | مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 174 پست سلام داداشم همه چیزش خوبه حالا تو فامیلمون چند تا دختر مجرد داریم اینام خانوادشون هی به این زنگ میزنن دعوتش میکنن حالا مونده کدوم انتخاب کنه ..همشونم خوبن .. 1400/09/01 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 استارتر ممنون ک موجبات خنده مارو فراهم کردی 😂 اگ باز نمیخوای یکی به خواستگار های برادرت اضافه کنی ... تو هم رفتی تو لیست تمومه بیچاره داداش استاتر بین اینهمه کیس کیو انتخاب کنه😁
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 تاالان که میگفتی توخانواده خودتون موروثیه😂چندتا مثالم زدی من ک اعتراف کردم تو خجالتیه نگفتی مونده ای ...اخه ته دیگی دیگ چیکارکنم دلم برات سوخت
شادوپیروزم عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3182 خودشم داره ولی مامانم قبول نمیکنه غریبن و به ما نمیخورن وا مگه مامانت میخواد باهاشون عروسی کنه
عسل۹۸ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 الان من ذهنم درگیر شد،به نظرتون یکی دوتا از خانمای فامیل پسرشون همسن و سال دختر من هست از همین الان ... اگه خانوادشون مثل خانواده استارتره حتما قطع ارتباط کن اگه اینجوری نیستن فعلا خطری تهدیدت نمیکنه😄 لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
رز00 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 4034 باباشون براشون ماشین خریده هنوز یا نه؟😁 آهان ماشین مهمه؟ظاهرا یکیشون قراره برای تولدش از این ماشین شارژیا که بچه سوارش میشه بگیره،با همونا قطع رابطه کنم بعد از تولد بچشون کافیه؟
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 استارتر ممنون ک موجبات خنده مارو فراهم کردی 😂 اگ باز نمیخوای یکی به خواستگار های برادرت اضافه کنی ... تو چرا سوختی گلم ن اگ اظاف بشه خبرت نمیکنم برو بخاب
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 حسود پلاستیکی 😂😂😂 آدم تا آفتابه آب بخوره اینجوری زایه نشه ... عزیز دلم شما عالی ولی حداقل دفعه ... اصلا چه اپشنی داره که از این یکی بگذره😁
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 تو هم رفتی تو لیست تمومه بیچاره داداش استاتر بین اینهمه کیس کیو انتخاب کنه😁 😂😂😂😂😂😂😂🤣واییییی مرُدم از بس خندیدم 😂😂😂دلم درد گرفت 😂یادم باشه بعدن جزو تاپیک های عجیب تعریف کنم 😂پسرک پولدار دلال با ۲ خواستگار خود چه خواهد کرد ؟! 😂😂😂
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 حسود پلاستیکی 😂😂😂 آدم تا آفتابه آب بخوره اینجوری زایه نشه ... عزیز دلم شما عالی ولی حداقل دفعه ... کار عار نیست سختی اونجاست ک زن و بچت چیزی بخان و تو مدرک تحصیلیتو بزاری وسط سفره و بدی بخورن .مث پدربزرگت ک این کارو باشما کرد 😎
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 آهان ماشین مهمه؟ظاهرا یکیشون قراره برای تولدش از این ماشین شارژیا که بچه سوارش میشه بگیره،با همونا ق ... ارره همه چیز از همین ماشین خریدنا شروع میشه تازه اگر ماشین بخرن تحویلتون بگیرن خوبه😁
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 تو چرا سوختی گلم ن اگ اظاف بشه خبرت نمیکنم برو بخاب پشمامممم یعنی قراره اضافه بشه 😂😂😂😂😂بابا یکم آروم 😂 فدات شم حالا گریه نداره چرا گریه میکنی خب 😂 به داداشت بگو درسشو ادامه بده انشالاه ک خواستگار خوبم براتون میاد ... نیت کن ... نیت خیلی مهمه 😂
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 [QUOTE=2ارخ 16376600]😂😂😂😂😂😂😂🤣 واییییی مرُدم از بس خندیدم 😂😂😂 دلم درد گرفت 😂 یادم باشه بعدن جزو تاپیک های ع ...[/QUOTE]اره از شعورتم اسکرین بزار بشناسنت 😅
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 😂😂😂😂😂😂😂🤣 واییییی مرُدم از بس خندیدم 😂😂😂 دلم درد گرفت 😂 یادم باشه بعدن جزو تاپیک های ع ... میون اینهمه خوشگل کیو انتخاب کنم😁
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 کار عار نیست سختی اونجاست ک زن و بچت چیزی بخان و تو مدرک تحصیلیتو بزاری وسط سفره و بدی بخورن .مث پدر ... کدوم دکتری فقط مدرک داره ؟ 😂دوم برای همتون متاسفم ک طرز فکرتون اینه ، کار عار نیست ؟ جدی ؟ بهت پول میدم شبی چند خودتو میدی ؟ کار عار نیس ؟ چند بدم از خودت عکس برهنه میدی ؟ جالبه برای شما عار نیس 😏😏😏😏