2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 174 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من ذهنم درگیر شد،به نظرتون یکی دوتا از خانمای فامیل پسرشون همسن و سال دختر من هست از همین الان ...

اگه خانوادشون مثل خانواده استارتره حتما قطع ارتباط کن اگه اینجوری نیستن فعلا خطری تهدیدت نمیکنه😄

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
باباشون براشون ماشین خریده هنوز یا نه؟😁

آهان ماشین مهمه؟ظاهرا یکیشون قراره برای تولدش از این ماشین شارژیا که بچه سوارش میشه بگیره،با همونا قطع رابطه کنم بعد از تولد بچشون کافیه؟

استارتر ممنون ک موجبات خنده‌ مارو فراهم کردی 😂 اگ باز نمیخوای یکی به خواستگار های برادرت اضافه کنی ...

تو چرا سوختی گلم ن اگ اظاف بشه خبرت نمیکنم برو بخاب 

تو هم رفتی تو لیست تمومه  بیچاره داداش استاتر بین اینهمه کیس کیو انتخاب کنه😁

😂😂😂😂😂😂😂🤣

واییییی مرُدم از بس خندیدم 😂😂😂

دلم درد گرفت 😂

یادم باشه بعدن جزو تاپیک های عجیب تعریف کنم 😂

پسرک پولدار دلال با ۲ خواستگار خود چه خواهد کرد ؟! 😂😂😂

حسود پلاستیکی 😂😂😂 آدم تا آفتابه آب بخوره اینجوری زایه نشه ... عزیز دلم شما عالی ولی حداقل دفعه ...

کار عار نیست سختی اونجاست ک زن و بچت چیزی بخان و تو مدرک تحصیلیتو بزاری وسط سفره و بدی بخورن .مث پدربزرگت ک این کارو باشما کرد 😎 

آهان ماشین مهمه؟ظاهرا یکیشون قراره برای تولدش از این ماشین شارژیا که بچه سوارش میشه بگیره،با همونا ق ...

ارره همه چیز از همین ماشین خریدنا شروع میشه 

تازه اگر ماشین بخرن تحویلتون بگیرن خوبه😁

تو چرا سوختی گلم ن اگ اظاف بشه خبرت نمیکنم برو بخاب 

پشمامممم یعنی قراره اضافه بشه 😂😂😂😂😂

بابا یکم آروم 😂 فدات شم حالا گریه نداره چرا گریه میکنی خب 😂 به داداشت بگو درسشو ادامه بده انشالاه ک خواستگار خوبم براتون میاد ... نیت کن ... نیت خیلی مهمه 😂 

[QUOTE=2ارخ 16376600]😂😂😂😂😂😂😂🤣 واییییی مرُدم از بس خندیدم 😂😂😂 دلم درد گرفت 😂 یادم باشه بعدن جزو تاپیک های ع ...[/QUOTE]

اره از شعورتم اسکرین بزار بشناسنت 😅

کار عار نیست سختی اونجاست ک زن و بچت چیزی بخان و تو مدرک تحصیلیتو بزاری وسط سفره و بدی بخورن .مث پدر ...

کدوم دکتری فقط مدرک داره ؟ 😂

دوم برای همتون متاسفم ک طرز فکرتون اینه ، کار عار نیست ؟ جدی ؟ بهت پول میدم شبی چند خودتو میدی ؟ کار عار نیس ؟ 

چند بدم از خودت عکس برهنه میدی ؟ 

جالبه برای شما عار نیس 😏😏😏😏