2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 174 پست
پشمامممم یعنی قراره اضافه بشه 😂😂😂😂😂 بابا یکم آروم 😂 فدات شم حالا گریه نداره چرا گریه میکنی خب ...

نیت کردم برات صب پاشی یک خاستگار خوب میاد تا از حسودی نترکی 

کدوم دکتری فقط مدرک داره ؟ 😂 دوم برای همتون متاسفم ک طرز فکرتون اینه ، کار عار نیست ؟ جدی ؟ بهت پو ...

گمشو بیشعور ک طرز فکرت اینه اون کار نیس اون بی شعوریه ک شما دارین متاسفم ک ادمایی مث تو گوشی دستشون گرفتن احمق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار عار نیست سختی اونجاست ک زن و بچت چیزی بخان و تو مدرک تحصیلیتو بزاری وسط سفره و بدی بخورن .مث پدر ...

اره هیچکس تو دنیا الان هیچی نداره بخوره فقط شمایید که پول دارید همه چیز دارید 

همیشه از خدا خواستم قبلش اگر قراره چیزی بهمون بده ظرفیتشم بده

کدوم دکتری فقط مدرک داره ؟ 😂 دوم برای همتون متاسفم ک طرز فکرتون اینه ، کار عار نیست ؟ جدی ؟ بهت پو ...

حتما خودت تجربه داشتی ک میگی ..ادم ک بسوزه همینو میگه این کار با اون کاری ک تو داری فرق داره

گمشو بیشعور ک طرز فکرت اینه اون کار نیس اون بی شعوریه ک شما دارین متاسفم ک ادمایی مث تو گوشی دستشون ...

چی شد؟ تو بودی ک میگفتی هر کاری باشه پول باشه ...

شرافت رو نمیشه با پول خرید ... 

هرکاری هرکاری میگفتی حالا انجامشم بده ... برای شما ک فقط پول مهمه ن مدرک و شعور 😏😂

اره هیچکس تو دنیا الان هیچی نداره بخوره فقط شمایید که پول دارید همه چیز دارید  همیشه از خدا خو ...

والا بهش میگم دلالی و دزدی ملاک شعور آدما نیس 😐😂 میگه شرافت میخوام چیکار ، پول آدم گرسنه رو سیر میکنه ن شرافت ...😂😂😂 مردم رد دادن

چی شد؟ تو بودی ک میگفتی هر کاری باشه پول باشه ... شرافت رو نمیشه با پول خرید ...  هرکاری هرکا ...

نگفتم هر کاری یعنی شغل تو رو نگفتم شما ک این کارو انجام دادی به کجا رسیدی ...

حتما خودت تجربه داشتی ک میگی ..ادم ک بسوزه همینو میگه این کار با اون کاری ک تو داری فرق داره

آفرین حالا ادب شدی ... دفعه بعد یادت باشه بحث شعور شد ساکت یه گوشی بشینی با ماشین هات بازی کنی 😂😂😂😂

نیت کردم برات صب پاشی یک خاستگار خوب میاد تا از حسودی نترکی 

برای منم نیت کن بدجور دلم شوهرمیخواد.هرشوهری باشه فقط دلال نباشه😂

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون