lovefe مدیر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 عنوان داداشم | مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 174 پست سلام داداشم همه چیزش خوبه حالا تو فامیلمون چند تا دختر مجرد داریم اینام خانوادشون هی به این زنگ میزنن دعوتش میکنن حالا مونده کدوم انتخاب کنه ..همشونم خوبن .. 1400/09/01 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 پشمامممم یعنی قراره اضافه بشه 😂😂😂😂😂 بابا یکم آروم 😂 فدات شم حالا گریه نداره چرا گریه میکنی خب ... نیت کردم برات صب پاشی یک خاستگار خوب میاد تا از حسودی نترکی
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 کدوم دکتری فقط مدرک داره ؟ 😂 دوم برای همتون متاسفم ک طرز فکرتون اینه ، کار عار نیست ؟ جدی ؟ بهت پو ... گمشو بیشعور ک طرز فکرت اینه اون کار نیس اون بی شعوریه ک شما دارین متاسفم ک ادمایی مث تو گوشی دستشون گرفتن احمق
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 نیت کردم برات صب پاشی یک خاستگار خوب میاد تا از حسودی نترکی مرسی ولی حیف ما شوهر داریم تویی ک ترشیدی 😂🤫🤫🤫
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 کار عار نیست سختی اونجاست ک زن و بچت چیزی بخان و تو مدرک تحصیلیتو بزاری وسط سفره و بدی بخورن .مث پدر ... اره هیچکس تو دنیا الان هیچی نداره بخوره فقط شمایید که پول دارید همه چیز دارید همیشه از خدا خواستم قبلش اگر قراره چیزی بهمون بده ظرفیتشم بده
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 کدوم دکتری فقط مدرک داره ؟ 😂 دوم برای همتون متاسفم ک طرز فکرتون اینه ، کار عار نیست ؟ جدی ؟ بهت پو ... حتما خودت تجربه داشتی ک میگی ..ادم ک بسوزه همینو میگه این کار با اون کاری ک تو داری فرق داره
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 گمشو بیشعور ک طرز فکرت اینه اون کار نیس اون بی شعوریه ک شما دارین متاسفم ک ادمایی مث تو گوشی دستشون ... چی شد؟ تو بودی ک میگفتی هر کاری باشه پول باشه ...شرافت رو نمیشه با پول خرید ... هرکاری هرکاری میگفتی حالا انجامشم بده ... برای شما ک فقط پول مهمه ن مدرک و شعور 😏😂
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 مرسی ولی حیف ما شوهر داریم تویی ک ترشیدی 😂🤫🤫🤫 وقتی من شوهر کردم تو داشتی دنبال خاستگار میدوییدی ادمای بدبخت
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 پشمامممم یعنی قراره اضافه بشه 😂😂😂😂😂 بابا یکم آروم 😂 فدات شم حالا گریه نداره چرا گریه میکنی خب ... سفره چله بگیرن چطور خواستگار پیدا میشه برای داداشش؟
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 اره هیچکس تو دنیا الان هیچی نداره بخوره فقط شمایید که پول دارید همه چیز دارید همیشه از خدا خو ... والا بهش میگم دلالی و دزدی ملاک شعور آدما نیس 😐😂 میگه شرافت میخوام چیکار ، پول آدم گرسنه رو سیر میکنه ن شرافت ...😂😂😂 مردم رد دادن
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 چی شد؟ تو بودی ک میگفتی هر کاری باشه پول باشه ... شرافت رو نمیشه با پول خرید ... هرکاری هرکا ... نگفتم هر کاری یعنی شغل تو رو نگفتم شما ک این کارو انجام دادی به کجا رسیدی ...
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 حتما خودت تجربه داشتی ک میگی ..ادم ک بسوزه همینو میگه این کار با اون کاری ک تو داری فرق داره آفرین حالا ادب شدی ... دفعه بعد یادت باشه بحث شعور شد ساکت یه گوشی بشینی با ماشین هات بازی کنی 😂😂😂😂
سکوت_بلند عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 895 والا بهش میگم دلالی و دزدی ملاک شعور آدما نیس 😐😂 میگه شرافت میخوام چیکار ، پول آدم گرسنه رو سیر می ... کلن توهمین
lovefe مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2125 سفره چله بگیرن چطور خواستگار پیدا میشه برای داداشش؟ یک مشت ادم بی شعور حسودید اگ شما شرافت خودتون فروختید دلیل به این نمیشه ک همه همین کارو بکنن
عسل۹۸ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3548 نیت کردم برات صب پاشی یک خاستگار خوب میاد تا از حسودی نترکی برای منم نیت کن بدجور دلم شوهرمیخواد.هرشوهری باشه فقط دلال نباشه😂 لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
barbara_osborn عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2105 نگفتم هر کاری یعنی شغل تو رو نگفتم شما ک این کارو انجام دادی به کجا رسیدی ... وقتی میگی هرکاری فقط پول ، دزدی و خود فروشی هم شاملش میشه ...قیمت نگفتی ؟ منتظرم ...😂😏