fatemeeww مدیر عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 247 عنوان دل درد شدیییید😭 | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست دخترا من هفته قبل پریود بودم امروز خیییلی زیاد دلم درد میکنه غیرقابل تحمله واقعا😭نمیدونم علتش چیهو چجوری خوب میشه😭 1400/09/01 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاکسار عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 7610 کیست از کجا بفهمیم؟؟ بدون رفتن ب دکتر 🧐 ببین علامتش پریود نشدن، درد زیاد ، شکم اوردن ، جوش ، بهم ریختگی سیکل وروحی ، و سیستم بدن ، موی زاید صورت ، بی حالی ، افسردگی و اضطرابهکلا باید سونو بدی معلوم بشه با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
khonav عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1283 مجردی؟ لطفا برو دکتر و سونو بده احتمالا کیستی هست منم اینجوریم تازه تند تند عفونت میکنم ینی کیست دارم؟
پاکسار عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 7610 شمام مجردی؟ با دارو خوب میشه یا عمل اره مجردممال من خیلی بزرگهبا دارو میرهولی بترکه لاپاروسکوپیهمون ضد بارادری میدن ، منم میخورم با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
پاکسار عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 7610 منم اینجوریم تازه تند تند عفونت میکنم ینی کیست دارم؟ عزیزم تا ازمایش و سونو ندی معلوم نمیشه پیگیر باش حتماااااحالا من علامت خاصی نداشتمفقط روحی بهم ریخته بودم با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
بهاریمممممم عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 2631 ببین علامتش پریود نشدن، درد زیاد ، شکم اوردن ، جوش ، بهم ریختگی سیکل وروحی ، و سیستم بدن ، موی زاید ... پریودام منظمه. روز اول دلم درد میگیره فقط. قبل عادتمم چندتا جوش میزنم. بعد از بین میره.شکم اوردن در دوران پریودی منظورته؟؟؟؟
khonav عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1283 عزیزم تا ازمایش و سونو ندی معلوم نمیشه پیگیر باش حتمااااا حالا من علامت خاصی نداشتم فقط روح ... مرسی
پاکسار عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 7610 پریودام منظمه. روز اول دلم درد میگیره فقط. قبل عادتمم چندتا جوش میزنم. بعد از بین میره. شکم اوردن د ... نه خب اون که عادیهنه عزیزم کلا شکم میاری دوران پریودم انگار حامله باشی از بس بزرگترم میشه با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
پاکسار عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 7610 مرسی فدا با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
دلبر_آقا عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5290 اره منم دارم ، یهو رفتم دادم تازه دردم نبود ورم داشتم ۶ سانتی بود حتما پیگیر باش چیزیم نباشه داره ... من پریود میشم دل درد های شدیدی میشم و بعد شکمم قبل پریود خیلی ورم میکنه مث حامله ها😐 کیم نبیلیر کیم نچکیر:)
بهاریمممممم عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 2631 نه خب اون که عادیه نه عزیزم کلا شکم میاری دوران پریودم انگار حامله باشی از بس بزرگترم میشه اها. ن شکم اصلا درنمیارم. این علائم هایی ک گفتم عادیه ؟ نگران شدم☹️☹️ کیست چ خطری داره ؟ اگ درمان نشه؟
پاکسار عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 7610 اها. ن شکم اصلا درنمیارم. این علائم هایی ک گفتم عادیه ؟ نگران شدم☹️☹️ کیست چ خطری داره ؟ ا ... میترکه و عفونت میکنی و مشکلات دیگه ، نترس برو سونو نباشه چیزی نیست دیگه با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
بهاریمممممم عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 2631 میترکه و عفونت میکنی و مشکلات دیگه ، نترس برو سونو نباشه چیزی نیست دیگه ممنون. خواستم خطراتشو بدونم. شرایط رفتن ب سونو رو ندارم🙂 ولی علائم مربوط شو ندارم🤷🏻♀️ امیدوارم ک کسی نداشته باشه