2777
2789
عنوان

کیا دل کندن خیلی براشون سخته

278 بازدید | 14 پست

من احساس میکنم آدمیم که خیلی سخت وابسته میشم خیلی سخت دل میکنم 

یادمه یه دوست صمیمی داستم تو راهنمایی تو دبیرستان اون یه شهر دیگ رفت من روزا برام ناراحت کننده بود اما اون مث من احساس دلتنگی نمیکرد 

یا یبار از یه پسری خوشم اومده بود رل نبودم باهاش 

اولش که مجرد بود زیاد دلم با خواستگارام نبود جواب رد میدادم وقتی ازدواج کرد یه مدت حالم خوب نبود .الانکه خیلی ازون روزا میگذره خندم میگیره 

کیا دل کندن براشون سخته 

دل کندن از همه چی از عشقتون .ازین دنیایی که به کاممون نیست .از هر چی ک فکرشو میکنید 

هوای حوصله مان ابریست 💚

من

واقعا برام عذابه

به اندازه جون کندن سختمه...

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثه تو بودم. حتی  اینو بگم.خندت میگیره من  وقتی یع سریال قسمت اخرش پخش میشد  تاچند روز  افسرده میشدم, دلتنگ همون سریال میشدم.  ووخیلی چیزهای دیگه  دل کندن سخت بود,,اما میدونی روزگار انقد بلا سرم اورد  دیگه اون جوری نیستم  خیلی عوض شدم. 

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 

اتفاقا من اصلا وابسته نیستم و نمیشم حتی مامانمم میگه 😂به‌نظرم خیلی خوب نیست عزیزم روی خودت کار کن آدما میانو میرن اگه بخوای وابستشون بشی خودت آسیب 

می بینی نمیگم بی تفاوت باش فقط وابسته نباش 🌹🌹

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
منم مثه تو بودم. حتی  اینو بگم.خندت میگیره من  وقتی یع سریال قسمت اخرش پخش میشد  تاچن ...

دقیقا منم یادمه یه سربال کره ای بود باهاش انس گرفته بود 

الان دیگ خیلی برام بی اهمیت شده

هوای حوصله مان ابریست 💚
من . دل کندن واسم سختهههه از همه چی . سریع عادت میکنم به ادما به مکان ها و ...حتی اون ادمایی که اذیت ...

واقعا 😞من اولش از رشته دانشگاهیم خوشم نمیومد تا ترم سه تو فکر انصراف بودم 

ترم آخر بدجور دلم گرفته بود دل کندن از دانشگاه و حتی اون همکلاسیای بد اخلاق برام سخت بود

هوای حوصله مان ابریست 💚
واقعا 😞من اولش از رشته دانشگاهیم خوشم نمیومد تا ترم سه تو فکر انصراف بودم  ترم آخر بدجور دلم ...

اره تا چن روز غمگینم شدید احساس از دست دادن میکنم.

مثلادو ماه پیش رفتم مطب دکترم دیدم رفته خارج تا دو سه روز غصه میخوردم 😂😂 انگار خواهرم بوده مثلا . رفت که رفت به درک😂😂

با خدا باش پادشاهی کن😎