2789
عنوان

جاری جدید

550 بازدید | 24 پست

سلام من ۳ ساله نامزدم ‌و واقعا خانواده همسرمو دوست دارم من باتوجه ب تربیت خانوادگیم خیلی بلد نیستم ک ابراز محبت کنم یا دلبری کنمم...بعد یکساله که جاری داز شدم یا اینکه سنش ۸ سال از من کمتره خیلی زرنگه همش شوهرشو بالا میبره همش حرفای شیرین میزنه کلا تایید شوهرش و قربون صدقه شوهرش تمام پولاشو میده ب اون هرچی دارم برا اونه... همچنین  رفتارش با خانواده همسرم خیلی خوبه بلده یکاریم میکنه یجوری خیلی زیرکانه کاری میکنه بچشمشون بیاد بیشتر قربون صدقش برن...هم خودش هم برادر همسرم واقعا با همین سر زبون شیرین بودن خیلی چیزا بنفعشون شده...من و همسرم با اینکه عاشق خانوادشیم با اینکه همش نگرانشونیم با اینکه بدون اینکه بدونن خیلی از کارا رو انجام میدیم و ابراز نمیکنیم رفتیم کنار خیلی تعریف از اونا میکنن یخورده من بی انگیزه سرخورده شدم چون من تایید دوست دارم منم تعریف و توجهو دوست دارم...ولی خب کاملا رفتم کنار چون من همجین سرزبونی ندارم ماچ نمیکنم پدرشوهر مادرشوهرمو  مثل جاریم و حرفای شیرین ک همه حقازو بدم ب شوهرم  نمیدم ...دلم گرفته از این کنار رفتنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب توام زرنگ باش 😐

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

کلا همیشه همین جوریه ، تو هم سعی کن تمرین کنی اینجور کار ها رو 

قانون اساسی هر کشوری هر ۱۹ سال یک‌بار باید عوض و بازنویسی شود چون هیچ نسلی حق ندارد و نباید برای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند. توماس جفرسون
جاریت چقد چندشه🤮

اتفاقا سیاست داره 👌🏻

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!