2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 24 پست

خب عزیزم اون سرزبون داره باعث میشه تو دل همه جا بشه. این طبیعیه.

باید خییییییلی آدم با تقوا یا با ملاحظه ای باشی که وقتی یکی از عروسات اننننقدر برا خودت و شوهرت و پسرت زبون میریزه، بیشتر دوسش نداشته باشی.

اگر میخوای، تو هم زبون بریز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاستش چنده.انقدر از آدم های خود شیرین بدم میاد😑

شما فکر میکنی این چیزا خودشیرینی ولی نمیدونی چقدر وقتی شوهرش میبینه زنش تو جمع هواشو داره چقدر حس غرور داره یا مادر شوهرش وقتی میبینه عروسش حواسش بش هست و زرنگه چقدر کیف میکنه🤣 کی از توجه بدش میاد؟؟! خب وقتی اون بلده چطور توجه بقیرو جلب کنه و یکاری کنه بهش احترام بزارن و ازش تعریف و تمجید کنن نمیاد اینکارو نکنه ک از نظر منکه خیلی خوبه زن سیاست داشته باشه خیلی جاها کمک زندگیشه😉

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

استارتر جاري ات روابط اجتماعي خوبي داره خوب مسلمه تو هر جمعي بهش توجه ميشه اين يك هنره بعضي ها دارن شما هم سعي كن محبتتون رو تو رفتار نشون بدين چون واقعا خانواده شوهرت از كجا بدونند تو دلتون چيه تازه فكر ميكنند براشون قيافه گرفتين نيازي نيست دايم زبون بريزين يه كادو كوچيك بگيرين يا مثلا مادرشوهرت رو ببري دكتر يا غذاي مورد علاقه پدرشوهرت رو درست كني

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

شما هم سعی کن کم رویی رو بزاری کنار شما خودتو درنظر بگیر کسی ک بیشتر تحویلت بگیره و باهات خوش و بش کنه بیشتر توی دلت می‌ره ربطی ب خود شیرینی هم نداره

خدایا شکرت

اسی برای همسرت واقعا خوب باش شیرین زبونی سیاست یاهرچیزیومیدونی لازمه انجام بده  شوهرت پشتت باشه دنیاتومشتته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سعی کن یه چیزایی رو ازش یاد بگیری ببین طبیعیه کسی باهات زیاد حرف بزنه زیاد ابراز محبت کنه تو مجبوری جواب بدی جبران کنی کاری که خانواده ی شوهرت دارن میکنن و باید جبران کنن و به چشمشون بیاد این کارهای عروس و پسرشون ... نمیتونن بی تفاوت باشن

پس شما دو نفر هم منفعل نباشین حرف بزنین بگین بیان کنین در حد خودتون

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

من نه خودشیرینی دوست دارم نه تایید شدن همیشه ترجیحم اینه خودم باشم هرکی میخواد دوس داشته باشه نمیخواد نداشته باشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

کاری نداره تو هم جلوی اونا از شوهرت تعریف کن.فقط خودت باش نیازمند به تایید هیچ کس نباش..البته سیاست هم بد نیست داشته باشی 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

خوبه کهههه، تو هم یکم کم رو بذار کنار

بگو بخند، انقدر منفعل نباش

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️