2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ۱۳ ساله و پسر ۱۷ ساله😐

5522 بازدید | 187 پست

ی چیزی بگم شاخ در بیارین ... اصلا من بعد شنیدنش چن ساعت هنگ بودم ... 

خانواده پسره از آشناهای دور ما هستن و جالبیش اینه تهران زندگی میکنن و تقریبا پولدار هستن بعد پسرشون رو در ۱۷ سالگی میخوان زن بدن عروس خانم هم کلاس هشته 😐

من برای پدر و مادر دختره متاسفم ک دارن دخترشون رو بدبخت میکنن و تازه هفته پیش بله برونشون بود و دو هفته دیگه هم عقدشونه ... بعد الان دختره ب سن قانونی نرسیده محضر اجازه عقد میده؟ دختره هم من ی بار توی عکس دیدم بچه خیلی ریزه و قد کوتاه بود پسره هم همینطور ... آیا شما با این کار موافق هستین ؟😐😐😐

😑😑😑😑😑

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

خداااایااااا...من برم محو شم تو افققق....چ گوه خوریا....این ینی یچیییی؟😶😶😶😶😶

درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔          لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒

اره فک کنم دادگاه حکم میده عقد میکنن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁