2777
2789
عنوان

دوستانی که میگن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 245 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@samane58   عزیزم بیا بگو چیشد؟

خیچچی گفتم برو مسافر خونه بهمن شماره اونجا رو بگیر همینجا بذار من زنگ بزنم از آقاهه بپرسم اگه تایید کرد در جا میام گوشیشم که شارژ شده ولی خبری نداده . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
امضا قشنگی دارید با اجازه کپی کردم

ممنون 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
وای عشقی به خدا🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا نمیدونم چطور روشون میشه به فامیل بگن شمارتو بده عضو شم  از دخ ...

اره من که روم نمیشه ولی اینایی که میگن نداریم و فقیریم و فقط نون میخوریم هزاربار عضو میشن چطوری اخه؟ چقدر مگه فامیل دارن اشنا دارن خیلی هاشون حتی خطهاشون خط خوب و دائمی هست ولی بچه ها بهشون پول میدن خب خط رو بفروشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی نی یار چند روز پیش یکی اومد خصوصی از من درخواست کمک کرد شماره حسابم فرستاد میخواستم کمکش کنم ولی ...

من هیچ کس رو تایید نمیکنم کسی که میاد سایت گوشی خوب و نت خوب داره نیازمند نیست

کی بود لینک کاربریشو بدین بترکونمش

من هیچ کس رو تایید نمیکنم کسی که میاد سایت گوشی خوب و نت خوب داره نیازمند نیست کی بود لینک کاربر ...

بترکه هم با یه کاربری دیگ میاد چه فرقی میکنه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نی نی یار جان من گفتم توتاپیک قبلیش یه عده قشنگ قورتم دادن ها 😂😂😂

عیبی نداره بذارین قورت بدن ولی محکم رو حرفتون باشین کاربرایی مثل شماها که زود گول نمیخورین خیلی نیازه

نی نی یار صبح به من اخطار لغو کاربری دادن فقط گیر دادم بهش که دروغش بدون ذره ای شبهه رو بشه . 

دیشب قول دادم بهش اینجا چیزی نگم .اینجا از کسی کمک نگیریمتا خودش اجازه نداد ،  تو شهر به کسی چیزی نگم ، حتی همسرمو باهاش روبرو نکنم ، مدیونش نکنم ،شماره نخواستم ازش ولی  شماره خودمو دادم گفتم اگه زنگ نزدی بیا خصوصی بگم ساعت چند میام دم مسافرخونه ، زنگ زدم مسافرخونه گفتن همچین کسی نبوده و نیست بعد اینجا تو یه تاپیک دیگه برخلاف حرفامون تو خصوصی داشت پست میذاشت و ادعا کرد من دروغ میگم ، بعد یه مسافر خونه جدید رو کرد ، شماره های مسافرخونه تو نت مسدوده و ۱۱۸ هم ثبت نشده ، گفتم بازار نرو واسه فروش گوشیت برو مسافرخوته بهمن تایید کنن بیام همچنان داره کار خودشو میکنه و شماها هم که ماشالا ماشالا ۱۰ صفحه ۲۰ صفحه تاپیکاشو جلو میبرید .تاپیک قبلیش گیرش انداخته بودم هی گفتم کامنت نذارید ببینم چی میگه جواب شما رو میده منو نادیده میگیره دوستان ناراحتم شدن ! 

خلاصه  من دیگه نمیخوام راجع به این موضوع چیزی بشنوم همسرم میگه از هفت صبح به ده نفر رو انداختم صد مدل نقشه همه جانبه کشیدم تو حتی نمیدونی راسته یا دروغ. واقعا هم حق داره . 

هر جا هم ببینمش دوباره این داستان رو علم کرده گزارش میزنم . 

علتش چیه

انقدر کلاهبرداری شده فتا دستور داده صاحب سایت هم گفته دیگه نباشه کمک مالی تو سایت چون شاید یک درصد نیازمند واقعی باشن 99 درصد با احساسات کاربرا بازی میشه بعد هم جلوی این کارو میگیریم و همش قطع میکنیم  و کاربرایی که پول میدن و پول میخوان رو قطع میکنیم انقدرررر زیادن که روزانه ده نفر رو به خاطر همین مسئله قطع میکنیم اگر ازاد باشه که اینجا از هر ده تاپیک 9 تاش اینه به من کمک کنین

@samane58   عزیزم بیا بگو چیشد؟

هیچچی . من تا آخرش رفتم . ادم نمیتونه از رو حدس و گمان به کسی بگه دروغگو و کارآگاه بازی دربیاره ولی میتونه یکم گیر بده و با اطمینان بگه دروغه . 

بله منم میگمـکسی ک اوارس با بچه و پول نداره  نمیاد بگه گوشیمو بدون کارتن ارزون برداشتن نفروختم& ...

وقتی اینجا انقدر ادمهای ساده هستن که پول میدن چرا گوشیش رو بفروشه

تو همین تاپیک قبل . به جای اینهمه توجیه با یه درخواست دوستی می‌تونستی مشکلو حل کنی

ولش کن تو تاپیک قبلی میتونست تو خصوصی دوباره شماره مو بگیره . یا اسم و فامیلشو بگه اونجا