نی نی یار صبح به من اخطار لغو کاربری دادن فقط گیر دادم بهش که دروغش بدون ذره ای شبهه رو بشه .
دیشب قول دادم بهش اینجا چیزی نگم .اینجا از کسی کمک نگیریمتا خودش اجازه نداد ، تو شهر به کسی چیزی نگم ، حتی همسرمو باهاش روبرو نکنم ، مدیونش نکنم ،شماره نخواستم ازش ولی شماره خودمو دادم گفتم اگه زنگ نزدی بیا خصوصی بگم ساعت چند میام دم مسافرخونه ، زنگ زدم مسافرخونه گفتن همچین کسی نبوده و نیست بعد اینجا تو یه تاپیک دیگه برخلاف حرفامون تو خصوصی داشت پست میذاشت و ادعا کرد من دروغ میگم ، بعد یه مسافر خونه جدید رو کرد ، شماره های مسافرخونه تو نت مسدوده و ۱۱۸ هم ثبت نشده ، گفتم بازار نرو واسه فروش گوشیت برو مسافرخوته بهمن تایید کنن بیام همچنان داره کار خودشو میکنه و شماها هم که ماشالا ماشالا ۱۰ صفحه ۲۰ صفحه تاپیکاشو جلو میبرید .تاپیک قبلیش گیرش انداخته بودم هی گفتم کامنت نذارید ببینم چی میگه جواب شما رو میده منو نادیده میگیره دوستان ناراحتم شدن !
خلاصه من دیگه نمیخوام راجع به این موضوع چیزی بشنوم همسرم میگه از هفت صبح به ده نفر رو انداختم صد مدل نقشه همه جانبه کشیدم تو حتی نمیدونی راسته یا دروغ. واقعا هم حق داره .
هر جا هم ببینمش دوباره این داستان رو علم کرده گزارش میزنم .