2777
2789
عنوان

دوستانی که میگن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 245 پست
دقیقا

ادم که واقعا مشکل داشته باشه اینجا نمیاد بگه اول میره جاهای دیگه اگه کمکی نشد بعد 

تو تاپیک هزینه ها قبلا پربازدید بود یه خانمه اومد گفت دوتومن ماهی پول داریم اونم پنج نفر ادمیم شوهرش هفت هشت سال پیش سکته کرده بود مرده بود همون دوتومنم از کمیته میگرفت میگفت یه تومن اجاره میدم با یه تومن یه زندگی میچرخونم 

میگفت روزی سه تا تخم مرغ میپزم اونوقت پنج نفری باهم میخوریم فقط همین 😪

ولی یه درصدم کمک نخواست و فقط گفت دعا کنید پسر داره میره مکانیکی زود یاد بگیره مغازه بزنه و دخترم امسال کنکور داره یه رشته خوب قبول بشه تا ایندشون مثل من تباه نشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم صبر کنین ده دقیقه دیگه عضو میشه بعد میگه قرض گرفتم از فامیل موقع پول گرفتن هیچ کس رو ن ...

صرفا جهت زنگ تفریح و استراحت

خسته_نباااااشی# 😍😍❤🌸🍃💋

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
الانم صبر کنین ده دقیقه دیگه عضو میشه بعد میگه قرض گرفتم از فامیل موقع پول گرفتن هیچ کس رو ن ...

وای عشقی به خدا🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا نمیدونم چطور روشون میشه به فامیل بگن شمارتو بده عضو شم 

از دختر خاله صغری بگیر تا زندایی سکینه و فک و فامیل پدری و مادری🤣🤣🤣🤣🤣

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

هر کس تو سایت کمک مالی و غیرمالی کنه به کسی دسترسیش برای همیشه بسته میشه

نی نی یار چند روز پیش یکی اومد خصوصی از من درخواست کمک کرد شماره حسابم فرستاد میخواستم کمکش کنم ولی بعدا دو دل شدم دیگ جوابشو ندادم چند بارم پیگیر شد ک چی شدو ...

شما هیچکسو تایید نمیکنی؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
تند نگفتم😐

من منظورم کسایی که نباید کمک کنن چون گفت کمک مالی غیر مالی کنن قطع دسترسی میشن منظورم کمک کننده ها بود جواب شما برای دریافت کننده ها بود واسه همین میگم

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
نی نی یار چند روز پیش یکی اومد خصوصی از من درخواست کمک کرد شماره حسابم فرستاد میخواستم کمکش کنم ولی ...

هیچکس حتی با تایید نی تی یار کمک نکن چون این بنده خداهام نمیدونن

تازه چند سال پیش با تایید نی نی یار ها به کسی کمک کردیم خیلی کاربرا 

امسال گفت دو تا خونه دارم 

آی سوختم

هیچکس حتی با تایید نی تی یار کمک نکن چون این بنده خداهام نمیدونن تازه چند سال پیش با تایید نی نی یا ...

کمکـانچنانی نمیخواستم بکنم چون گفت هیچی ندارم بدم بچم بخوره دلم بحالش سوخت اول گفتم بخاطر خدا بعد دودل شدم گفتم از کجا معلوم راست میگه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
زنده باشین عزیزم    

نی نی یار من چند تا تاپیک گزارش زدم ، تو علت گزارش هم خودتونو تگ کردم، هم علتو نوشتم  اگ وقت داشتید رسیدگی‌کنید❤😍

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی