2789
عنوان

پارک دوبل☹

40 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

خانوما مربی من پارک دوبل یاد داده کلا دو بار زدم...۳ تا جلسه دیگه مونده اما هنوز یاد نگرفتم 

بهشم میگم عصبی میشه میگه من به تو یه بار گفته بودم 

میشه من توضیح بدم شما بگین درسته یا نه 

ازتون خاهش میکنم 🙏

تو کتابتم که توضیح داده

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا الان بغض کردم کلاسارو بزور میرم...کاری کرده منی که انقد ذوق داشتم الان میترسم

به مدیر آموزشگاه بگو 

باید باهات تمرین کنه وظیفه اشه 

همون مدلی ک مربی یاد داده رو یاد بگیر شوهرت چون تجربه اش بیشتره فعلن نمتونه تو پارک دوبل کمکت کنه فقط اگ میزاره بزاره با ماشینش پارک دوبل بزنی

بگو بهت چجوری یاد داده

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
بخدا الان بغض کردم کلاسارو بزور میرم...کاری کرده منی که انقد ذوق داشتم الان میترسم

وااا به مدیریت اموزشگاه بگو مربیتو عوض کنی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بگو عزیزم

اول فاصله ۵۰ سانت رعایت میکنیم میریم جلو تا اینه سمت راست ما موازی برف پاکن ماشین بغلی بشه 

بعد راهنما،دنده عقب،میریم تا چراغ خطر ماشین بغلی بیفته انتهای مثلثی،و ترمز 

بعد فرمون به سمت چپ،میریم دنده عقب تا از اینه وسط جدول ببینم که دیدیم دوباره ترمز 

دوباره فرمون به سمت راست تا اینه سمت راست ما بیفته انتهای پلاک بقیشم نمیدونم 

اینارو میرم اما نمیشه بهشم میگم لال وایمیسه

پیج رانندگی بانوان رو فالو کن قشنگ هرروز برو تمرین ...بغض نداره جیگر راه میفتی طبیعیه ...(اینکه مربیتون میگه فقط همون ی بار واسه اینه که طبق ی برنامه مشخص کار میکنن و شما اگر بخای دوباره پارک دوبل بهت یاد بده باید جدای از آموزشگاه باهاش تمرین کنی و پول بدی)

پیج رانندگی بانوان رو فالو کن قشنگ هرروز برو تمرین ...بغض نداره جیگر راه میفتی طبیعیه ...(اینکه مربی ...

کلا یک بار توضیح داده ۴ بارم پارک دوبل زدم تو ۹ جلسه 

وظیفه اونه ک تکرار کنه من اگه بلد بودم ک کلاس نمیرفتم اما متاسفانه اصلا صبور نیست 

کلا یک بار توضیح داده ۴ بارم پارک دوبل زدم تو ۹ جلسه  وظیفه اونه ک تکرار کنه من اگه بلد بودم ک ...

ک اینطور اشکال نداره حالا غصه نخور با تمرین راه میفتی اگرم خاستی این پیجی ک گفتم فالو کن خیلی خوبه آموزشش