2777
2789
الآنم اول زندگیتونه حساسیتی بیشتر رفته رفته بهتر میشه.مامانم می‌گفت بابات انقد حساس و بد دل بود رفتم ...

اره دقیقا منم مشکل مامانتو دارم ایشالا بهتر شه

خجالت بکش واقعا میدونید اگر با نظریات منفیت یه زندگی خراب بشه تا قیامت مدیونشونی.نمونش بالای من این ...

خودمم خیلی بهش فکرمیکنم  عزیزم کار به اطرافیان نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم خیلی بهش فکرمیکنم  عزیزم کار به اطرافیان نداره

تو فکر می‌کنی بقیه مردا بدون مشکلن.خود من خیلی دوست داشتم شوهرم اخلاق شوهر شما رو داشت و روم حساس بود ولی نیست آنقدر بیخیاله اصلا براش مهم نیست یعنی جهازم میخر شوهرم بده🤣🤣🤣

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
خودمم خیلی بهش فکرمیکنم  عزیزم کار به اطرافیان نداره

عزیزم انشالله کار به جدایی نمی کشه

ولی اگر کار بالا بگیره و روانپزشک دولتی، ثابت کنه شوهرت پارانوئید داره، میتونی با اجازه دادگاه جدا بشی. 

در ضمن حالا که اینقدر حساسه بهانه دستش نده که کتک بزنه.

نمیتونم واقعا ولی رفتارای اون ازار دهندس مثلا داخل خونه که هستیم بیشتر از 20 دقیقه جلو چشاش نباشم می ...

شوهر من شکاک نیس اما تو خونه اگ دو دقیقه از جلو چشمش برم اونور یکسره صدام میکنه و همین سوالو میپرسه

نمیتونم واقعا ولی رفتارای اون ازار دهندس مثلا داخل خونه که هستیم بیشتر از 20 دقیقه جلو چشاش نباشم می ...

همسرتون یه خلا تو زندگیشون هست یا خیانت دیده 

یا شاهد خیانت بوده مثلا تو خانوادش و دوستاش 

یا دوستان ناباب داشته که راهنمایی های غلط کردنش 

یا این رفتار اکتسابی رو از خانواده اش به ارث برده

سلام عزیزم  اختلال پارانوئید یا شک و سو ظن هرگز درمان نمیشه، حتی ممکنه شدیدتر بشه قبل از ازدو ...

این خانوم پوشش درست نیس هر مردی که زنش رو دوست داشته مسلما میخواد فقط مال خودش باشه