عشقم بلاک کن اصلا قبل اینکه اون بگه خودت پیش بینی کن ذره ای نباید حساس بشه حتی یه چیز فراتر مثلاً رند باش الکی کمتر آرایش کن بگو گناه دار خوشم میاد جلب توجه کنم.یا بدون اون جایی نرو بگو کنارت احساس امنیت دارم و اینا
ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
داماد خالم خیلی عوضی نامزد بودن دخترخالم میگفت تا من میرم لباس پرو کنم میام میبینم که مخ دختر و یعن ...
حرفت درسته قبول دارم
ولی کسی که تهمت خیانت به زنش میزنه شکاکه بی برو برگشت دیدم که میگم من اعصاب نداشتمو شکاک بودنمو مدیون یه آدم شکاکم که یه مدت نشست و برخواست کردم باهاش قشنگ نابودم کرد
هنگامی که هوس باردار میشود گناه را به دنیا میآورد آنگاه مرگ پیش میآید
به سرم میزنه که طلاق بگیرم هم خودم و هم بچه که میخاد بیاد نجات بدم
بابا با شوهرت حال کن. انقد روزای خوبی دارین ک کیف کنین اگه نامزد بودی بله ولی اگه دوسش داری و این تنها ایرادشه نه بقول حافظ گل بی خار کجاست.با این طرز فکر هیچ کس خوب نیست فقط فکر خیانت در حد حرف هم بسرت نزنه.چون بقول حضرت علی علیه السلام جوینده یابندست.شوهر توهم ک پیگیـــر.حتی در حد چت. سرتو بنداز پایین قشنگ زندگیتو بکن فقط یه گاف کافیه ک کل زندگیت به باد برعه حالا در هر مرحله ای
الآنم اول زندگیتونه حساسیتی بیشتر رفته رفته بهتر میشه.مامانم میگفت بابات انقد حساس و بد دل بود رفتم روسری خریدم شب جلوش بپوشم خوشش بیاد در حد مرگ زدتم ک بیخود کردی تنها رفتی.الان هیچ از هم خبرم ندارن