2777
2789
نه فامیل نیستیم خانوادش خیلی خوبن  اصلا نمیذارم همش جلوگیری میکنم

عشقم بلاک کن اصلا قبل اینکه اون بگه خودت پیش بینی کن ذره ای نباید حساس بشه حتی یه چیز فراتر مثلاً رند باش الکی کمتر آرایش کن بگو گناه دار خوشم میاد جلب توجه کنم.یا بدون اون جایی نرو بگو کنارت احساس امنیت دارم و اینا

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داماد خالم خیلی عوضی نامزد بودن دخترخالم می‌گفت تا من میرم لباس پرو کنم میام میبینم که مخ دختر و یعن ...

حرفت درسته قبول دارم 

ولی کسی که تهمت خیانت به زنش میزنه شکاکه بی برو برگشت دیدم که میگم من اعصاب نداشتمو شکاک بودنمو مدیون یه آدم شکاکم که یه مدت نشست و برخواست کردم باهاش قشنگ نابودم کرد 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
امشب اومدم خونه مامانم از دستش اگه داخل برنامه واتس اپ برم صب میاد دنبالم میگه چرا بیدار بودی چیکار ...

خوشابحالت ای استارتر شوهر من الان پاشم برم بیرون. فردا شب بیام میگه خوش گذشت کجا بودی ناقلا😄😄

نه فامیل نیستیم خانوادش خیلی خوبن  اصلا نمیذارم همش جلوگیری میکنم

اگر بچه بیاد ، شوهرت بدتر میشه، چون بچه خیلی استرس به خانواده وارد می کنه، و انرژی روانی مصرف می کنه 

اگر قبول کرد رفتارشون درست کنه و اومد دکتر، کم کم شاید به بچه فکر کنی

هر چند بیماری شک و سو ظن ارثیه متاسفانه و ممکنه به بچت هم برسه

اگر بچه بیاد ، شوهرت بدتر میشه، چون بچه خیلی استرس به خانواده وارد می کنه، و انرژی روانی مصرف می کنه ...

به سرم میزنه که طلاق بگیرم  هم خودم و هم بچه که میخاد بیاد نجات بدم 

به سرم میزنه که طلاق بگیرم  هم خودم و هم بچه که میخاد بیاد نجات بدم

بابا با شوهرت حال کن. انقد روزای خوبی دارین ک کیف کنین اگه نامزد بودی بله ولی اگه دوسش داری و این تنها ایرادشه نه بقول حافظ گل بی خار کجاست.با این طرز فکر هیچ کس خوب نیست فقط فکر خیانت در حد حرف هم بسرت نزنه.چون بقول حضرت علی علیه السلام جوینده یابندست.شوهر توهم ک پیگیـــر.حتی در حد چت. سرتو بنداز پایین قشنگ زندگیتو بکن فقط یه گاف کافیه ک کل زندگیت به باد برعه حالا در هر مرحله ای

الآنم اول زندگیتونه حساسیتی بیشتر رفته رفته بهتر میشه.مامانم می‌گفت بابات انقد حساس و بد دل بود رفتم روسری خریدم شب جلوش بپوشم خوشش بیاد در حد مرگ زدتم ک بیخود کردی تنها رفتی.الان هیچ از هم خبرم ندارن

میل خودته ولی شوهرت درست نمیشه بدتر هم‌میشه، فقط بچه نیار که دیدی چاره ای نداری راحت بتونی جدا بش ...

حالا به همین سادگی که طلاقم نمیده یبار که بحث میکردیم گفتم اخر کارات باعث جدای میشه اومد که محکم بزنه تو دهنم 

میل خودته ولی شوهرت درست نمیشه بدتر هم‌میشه، فقط بچه نیار که دیدی چاره ای نداری راحت بتونی جدا بش ...

خجالت بکش واقعا میدونید اگر با نظریات منفیت یه زندگی خراب بشه تا قیامت مدیونشونی.نمونش بالای من این حساسیت ها اوایل زندگی طبیعیه بس کنین