2777
2789
عنوان

چه بر سر ....

42 بازدید | 12 پست

چه بر سر روابط واقعی مون اومد که هیشکی و برای درد و دل تو دنیای واقعی نداریم ؟

چی شد که پناه اوردیم به همدیگه اینجا وقتی اصن نمیشناسیم همو ولی همو اروم می کنیم ؟

یعنی روابط دنیای واقعی مون اینجوری به فنا رفته ؟ که حتی به اندازه درد و دل مجازی اروممون نمیکنه ...

ادم های نزدیکمون انقد غیر قابل اعتماد شدن و قضاوت گر که حتی میترسیم مسائل روزمره مونو بهشون بگیم ....

ولی گاهی ادم دلش یه بقل واقعی میخاد، یه دوست واقعی ...

حداقل ما نی نی سایتا که اکثرمون بی کسی رو حس کردیم مراقب یکی دو تا از ادمای دوروبرمون باشیم ... 

شاید دنیا جای بهتری شد ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگ قدیمام .... ادمای قابل اعتماد و کسایی که قضاوت نمیکنن

همه ی ما دلتنگ گذشته ایم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

همه ی ما دلتنگ گذشته ایم

اره یجایی میدیدم میگفت همینکه ما تو این دنیای دیوونه کننده داریم ادامه میدیم یعنی فوق العاده ایم ...

تو خونه خودم نمیتونم با کسی حرف بزنم هیچکس ...

گاهی دلم بخاطر این حجم از بی کسی میسوره ....

چقدر تاپیکت حرف دل من بود

من با هیچ کس درد و دل نمیکنم چون کسی گوشی برای شنیدن حرفام نداره اونا هم که پای حرفام نشستن بعدش یه روزی علیه خودم ازش استفاده کردن

این روزا دیگه یاد گرفتم حرفامو به هیچکس غیر خدا نزنم گاهی وقتا هم میشینم با امام حسین درد دل میکنم

ولی خب خداوکیلی سخته که کسی نیست راحت و بدون دغدغه باهاش حرف زد اونم بدون هیچ قضاوتی باهات همدردی کنه و بگه غصه ی هیجی و نخور من کنارتم

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
چقدر تاپیکت حرف دل من بود من با هیچ کس درد و دل نمیکنم چون کسی گوشی برای شنیدن حرفام نداره اونا هم ...

همین 

گاهی دلم میخاد یه ادم واقعی بقلم کنه بگه فقط بگو ... من نه ازش سواستفاده میکنم نه قضاوتت

فقط گریه کن خالی شی فقط بگو چه باهات کردن

تو دلت چی گذشت ....

یهو نگاه که کردیم دیدم خیلی وقته بی کس شدیم

همین  گاهی دلم میخاد یه ادم واقعی بقلم کنه بگه فقط بگو ... من نه ازش سواستفاده میکنم نه قضاوتت ...

آره بخدا

دوست دارم بشینم از اول تا آخر دلشکستگی هامو بگم 

بگم که سر چی بود بگم که چه شبا تا صبح خوابم نبرد

بگم که از حرف بعضی ها چقدر شکستم و خورد شدم ولی دم نزدم جز یک لبخند تلخ هیچی نداشتم

دوست دارم بگم چقدر زندگی بهم سخت گرفت و کسی کنارم نبود

چه روزایی که تلخ گذشت و اطرافیانم تلخ ترش کردن

چه سخت بود روزایی که حالم خراب بود امام مجبور شدم بخندم

چه روزایی که داغون بودم ولی مجبور بودم حفظ ظاهر کنم

چقدر تو جمع دوست و فامیل وسط این همه آدم احساس بی کسی و تنهایی کردم

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام