2777
2789
عنوان

خلط گلوی نوزاد

137 بازدید | 6 پست

سلام خانما تورو خدا بیاین کمکم کنین دخترم داره خفه میشه.

ده روزه سرما خورده همون روز اول که کمتر سرفه میکرد بردمش دکتر آزیترومایسین و سیتریزین داده براش اما هیچ کدوم تاثیر نداشته براش دخترم سه ماه و یه هفتشه پنج روزی میشه که خوب شیر هم نمیخوره هر سه چهار ساعت ۴۰ سی سی اینا میخوره اونم ده تا ده تابه زور راه رفتن.

دماغشو با اسپری سدیم کلراید و پوار تمیز میکنم اما هیچی نمیاد.

سرفه هاش زیاد و صدا دار شده الانم خلط داره از خواب با حالت خفگی بیدار شده هی خر خر میکنه چجوری خلتشو از بین ببرم یا چجوری درش بیارم تورو به خدا کمکم کنین

خدا جون خودت مواظب عزیزانم باش❤

ببربوخورش بده 

دخترمن ۴ماهه بود کرونا گرفت سرفه های خلط دار میکرد بردم پیش دکتر فوق تخصص عفونی بخور داد براش توبخورش دارو میرخت دوجلسه بردم کامل خوب شد

آخه ننه چرامارو زاییدی🧐🙁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم احتمالا رفلاکس داره  چون پسر منم رفلاکس داره و این بچه ها اغلب خلط دارن

رفلاکس احتمالا داره چون قبلا خیلی بالا میاورد بردم دکتر شیر خشک مخصوص داده کمتر بالا میاره اما سونوگرافی رفلاکس نشون نداد.نمیدونم داره نداره یا چی.

اما این خلط رو منو شوهرمم داریم چون هفته پیش شدیدا سرما خورده بودیم دخترمم همون موقع سرما خورد الهی مادرش براش بمیره کامل معلومه پشت حلقش خلط داره با دهن نفس میکشه 

ببربوخورش بده  دخترمن ۴ماهه بود کرونا گرفت سرفه های خلط دار میکرد بردم پیش دکتر فوق تخصص عفونی ...

چجوری بخورش بدم؟ سرد یا گرم؟ چه دارویی میریختین چیکار کنم تورو خدا😭😭😭

چجوری بخورش بدم؟ سرد یا گرم؟ چه دارویی میریختین چیکار کنم تورو خدا😭😭😭

باید ببری مطب توخونه نمیشه هر جلسه ۵۰ تومنه ببرپیش دکتراطفال خودش بگو بخور بنویسه براش

آخه ننه چرامارو زاییدی🧐🙁