2777
2789
عنوان

چکار کنم امام زمان صدامو بشنوه

146 بازدید | 9 پست

توروخدا بهم بگیدشفای دخترمو میخوام

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم

ولی دعا میکنم امام زمان جگر گوشه تو شفای عاجل بده

خیلی زجره بچه ی آدم مشکل داشته باشه

انشاالله که آبروی منم حفظ کنه و خیلی زود منو برگردونه به کارم🙏🙏😔

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

عزیزم‌صداتو داره میشنوه نیازی نیس کاری کنی از ته قلبت بخواه با ایمان و امید ازش بخواه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
دخترتون چی شده ؟؟انشالله شفا بگیرن.اللهم صل علی محمد و ال محمد

عزیزم تایپکم بخونی متوجه میشید بخدا توانسو ندارم کم اوردم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

من مادرهایی که کودک بیمار دارن رو خیلی خوب درک میکنم... 

میدونم چقدر سخته 

ولی اگه خودتو قوی نگه داری فقط میتونی از پس مشکلاتش بربیای 

مطمعن باش نتیجه زحماتتو میبینی حتمااااااا یه روز که بچت کلی پیشرفت میکنه

بچه هایی مشکل و بیماری دارن هدیه هایی هستن از طرف خدا پدرمادرا توجه ویژه به این بچه ها دارن و مهرشون تو دل همه بیشتر میوفته 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
من مادرهایی که کودک بیمار دارن رو خیلی خوب درک میکنم...  میدونم چقدر سخته  ولی اگه خودتو ...

ممنونم گلم اما واقعا کم اوردمه بخدا داقونم 

ممنونم گلم اما واقعا کم اوردمه بخدا داقونم  

قربونت عزیزم

طبیعیه خیلی سخته نزار غم تو دلت بمونه حق داری که گریه حق داری ناراحت باشی حق داری شاکی باشی 

دنیا خیلی ناعادلانه ست خیلی 

من یادگرفتم ما به دنیا نیومدیم تا شاد باشیم به این دنیا اومدیم تا برای بقا تلاش کنیم

پس شماهم بجنگ برای خودت برای بچه ات مطمعن باش تنها نیستی 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز