2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

153 بازدید | 14 پست

دوستان ۷هفته و۶روزم جنسیت نینیموحدس میزنید ازروی ویار

حالت تهوع اصلاندارم روزی پنج یاده دیقه ولی بالانمیارم دکترگفت لقاحم دیرگرفته سونو باتاریخم۱۰روزی فاصله داره هوس چیزی نمیکنم فقط آب البالوخاسته بودم باچیزای یخ مثل بستنی یخ یااب یخ ضربان نینیم۱۴۴بود سردردخیلی دارم پوست دستم خشکه انگشتای پام همیشه یخه از مرغم بدم میاد وبوی برنج اونم برنجی که خودم درست کنم بدم میاد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اکثر شو من داشتمو دختره

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

ویار ربطی به جنسیت نداره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عزیزم قلبش تشکیل شده اسپرم به تخمک رسیده🤗

انشالله اونى بشه كه ميخواى ولى اين چيزاقطعى نيست ميپرسى بعددل خوش ميكنى نميشه روت تاثيرميزاره هنوز زوده ويارم بستگى به بدن آدم داره به جنسيت ربطى نداره

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
2790
2778
2791
2779
2792