2777
2789
عنوان

حاملم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 125 پست
مبارکههه چند سالته اسی

20 و نیم😣

مرسی گلم😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

جان جان مبارکه.ن من قر میدادم از خوشحالی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکهههه ایشاالله سالم باشه و به زندگیتون خوشحالی ببخشه♡

مرسی از دعای قشنگت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
منم طبقه رو مادرشوهرم، همه چیم جداست بغیر اشپزخونه، خودمم حالا نمیخواستم ولی شد

اونم انشاالله حل میشه 

مبارک باشه گلم انشاالله ب سلامتی بیاد بغلتون واسه منم دعا کن اول مستقل شیم بعد بچه دار😍😍❤️😘

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
اصلااا فکرشم نمیکردم حالا این تاپیک و بزنم😐

مبارک باشه

دست راستت رو سر من و امثال من که هر لحظه مون حسرت خوردن برای مادر شدنه

اگه میشه برام صلوات بفرستید و یه دعایی در حقم بکنید.شاید این گره کور با دعای شما باز شد🙏🏻🌹
چه کتابی بخونم؟ چیکار کنم؟ الان مغزم قفله واقعا😂

عزیزم چند روز به خودت فرصت بده تا شرایطتو بپذیری از پیش دکتر برگردی ذهنت آروم میشه 

کتابهای مربوط به بارداری و نگهداری از کودک یا پیج ها و کانالهای فضای مجازی که در این رابطه هستند

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
خوشبحالت عزیزم 

انشالله قسمت همه😍

جان جان مبارکه.ن من قر میدادم از خوشحالی

دارم با بغض شیربرنج میخورم من😂

اونم انشاالله حل میشه  مبارک باشه گلم انشاالله ب سلامتی بیاد بغلتون واسه منم دعا کن اول مستقل ...

انشالله عزیزم هر چی به خواست و صلاحتونه😍

دعا کن منم ماه دیگ باردارشم توروخدااااا

انشاالله ک حامله میشی امروز روزه ام منم واست دعا میکنم خدا مرادتو حاصل کنه انشاالله ماه دیگه دامن سبز بشی

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
مبارک باشه دست راستت رو سر من و امثال من که هر لحظه مون حسرت خوردن برای مادر شدنه

بمیرم🥺انشالله به زودی زود قسمت همه منتظرا😍

عزیزم به نظر من صبر کن بعد از سونوی تشکیل قلب به مادر و مادر شوهرت بگو . به دوتاشون همزمان بگو تا دلخوری پیش نیاد . راستی به همسرت هم بگو با تو هماهنگ باشه و به خانوادش چیزی نگه

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*