2777
2789
عنوان

بدهی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 80 پست
اولا فکر نکنم باطل باشه.  ثانیا شوهرتون پولی رو که داده کم کنه یه سفته با تاریخی که میتونه پردا ...

اون اصلا قبول نمیکنه.تازه ۲تومن هم سود پول رو میخاد.۸ بوده.تا الان ۵ دادیم.گفته ۵ دیگه باید بدی.منم میگم بهش نزول نده.هر چی داده بده

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو
عزیزم الان ازبانکم پول میگیری  ازت سودمیگیرن دورپس بدی علاوه برپول جریمه هم میشی  شک ...

اره واقعا همین ک میگین.تو رو خدا برام دعا کنین.تا بتونم از این مرحله گذر کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر از ۲ تومن بایر خرج کنی  تو رفیق شوهرت  من بردار شوهرم ۵۰ داده بود هی هر روز میزنگی ...

متوجه نشدم۵۰ تومن گرفتین

و موقع پس دادن علاوه بر ۵۰تومن خودش ۲۰تومن هم اضافه دادین؟ یا بجای پولش کلا ۲۰تومن دادین؟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اون اصلا قبول نمیکنه.تازه ۲تومن هم سود پول رو میخاد.۸ بوده.تا الان ۵ دادیم.گفته ۵ دیگه باید بدی.منم ...

اره اصل رو بده . مگه از روز اول بهش گفته با سود باید پرداخت کنی که الان سود میخواد ؟ 

کاربر مرد هستم 
اره واقعا همین ک میگین.تو رو خدا برام دعا کنین.تا بتونم از این مرحله گذر کنیم

انشالله که زودتربپردازین اگرپدرت میتونه کمک کنه ازش ۳تومن بگیر بده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمی دونم میشه شکایت کرد یا نه ولی ... ولی کسی به کسی به زور پول قرض نمیده  یکی یه تومن پول دا ...

نه روز اول نگفته .۸ تومن داده اسم سودو اینا نبوده.حالا که خرد خرد دادیم میگه سود پولمم میخامم

اون اصلا قبول نمیکنه.تازه ۲تومن هم سود پول رو میخاد.۸ بوده.تا الان ۵ دادیم.گفته ۵ دیگه باید بدی.منم ...

عزیزم نزول نیست

نرول برای تورم یکسانه 

شما فک کن طرف ۵ ماه پیش با ۸ ملیون میتونست ۸ گرم با بخره 

دقیقا الان ۸ گرم طلا ۱۰ ملیونع 

زمانی نزول میشد که پول اون همون ارزشو داشته باشه انا سود بیجا بخواد

اره اصل رو بده . مگه از روز اول بهش گفته با سود باید پرداخت کنی که الان سود میخواد ؟ 

نه بخدا.اصلا .اگر چنین بود شوهرم اصلا اهل نزول نیست.منم گفتم اصلا .همون اصل پولش ..نمیدونم سر سودش چجوری کنار بیاییم 

عزیزم نزول نیست نرول برای تورم یکسانه  شما فک کن طرف ۵ ماه پیش با ۸ ملیون میتونست ۸ گرم با بخ ...

درسته.حالا چیکار کنیم...ب نظرت همون ۱۰ رو پرداخت کنیم

ببین اسی من میخواستم طلابخرم یکی ازنزدیکانم اومدبه همسرم گفت  بهم بده تادوماه همسرمم گفت باشه بهش قرض دادهرماه منتظربودیم پس بده خبری نشد تایکسال نیم بعدخودم زنگش زدم پول داد اون پولی اون موقع حتما میتونستم ۲۰تا۳۰گرم طلابخرم وقتی پس داددگه نمیشدطلاچندبرابرشد وسایل خونه چندین برابرشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه بخدا.اصلا .اگر چنین بود شوهرم اصلا اهل نزول نیست.منم گفتم اصلا .همون اصل پولش ..نمیدونم سر سودش چ ...

سعی کنید زیر بارش نرید ولی اگه نشد چاره ای نیست یکبار باید شوهرتون متوجه اشتباهش بشه . این دو میلیون اضافی شاید تلنگری باشه براش

کاربر مرد هستم