شوهرم هر چی کار میکنه بدهی میده .تمومی نداره خسته شدیم.تو عالم رفاقتش با دوستش خرد خرد پول گرفته حالا شده ۸ میلیون دوستش گفته با سودش ۱۰ میلیون باید بدی.میشه شکایتشو کرد برا پول سودی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با چشم خودم دیدم کسایی که دم از مهرو وفا و رفاقت میزنن تو بگو داداش.پایی پول ک وسط باشه همه چی از ...
دنیاروی پول میگرده الان پول نداشته باش اگرشریفترین بهترین ادم شهرباشی به چشم کسی نمیایی اماتوپولدارباش اگراختلاسگرم باشی همه احترامتودارن پول حرف اول میزنه من دیدم ادمی که پول نداشت حتی ازچشم خواهربرادراشم افتاده بوداصلانمیگفتن زنده یامرده
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖