2777
2789
عنوان

بدهی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 80 پست
نه روز اول نگفته .۸ تومن داده اسم سودو اینا نبوده.حالا که خرد خرد دادیم میگه سود پولمم میخامم

این جور مواقع بهتره سود ندید ، ارزش پول اون موقع رو حساب کنید پولش رو به روز بهش بدید ، شکایت هم بکنید همین میشه ، ارزش پول روز رو بهش میدید و تموم میشه 

مثلا اون زمان سکه ۱۰ تومن بود الان شده ۱۲ تومن ، دوتومن به عنوان حفظ ارزش پولش بهش بدید که بعدا منتی سرتون نباشه و ارزش پول ایشون هم حفظ بشه .

البته مبلغ رو مثال زدم دقیق نمیدونم تو این مدت چقدر تورم بوده 

این که فقط اصل پولش رو برگردونید برای زمانیه که تورم صفر باشه

یا تورم مثل الان باشه ولی طرف انقدر خر پول باشه که این پولا براش چیزی نباشه

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
خب اونم خرد خرد داده .یه جا نداده ک 

ببین من میگن زود تر ۸ تومنو بدید تموم بشه که اصل پولو داده باشید دهنشو ببنده خیر سرش انقد با ابروتون بازی نمنه حالا اون دوتومنم دستتون اومد بدید چون نا حق نیست اونم حقشه  

اما دیگه نگیرید قرض نگیرید تجربه بشه براتون من خودم شده بدترین‌جا ها گیر بودماااا اما مردم و زنده شدم اما قرض نگرفتم انقدر که دیدم اینجور دورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بخدا.اصلا .اگر چنین بود شوهرم اصلا اهل نزول نیست.منم گفتم اصلا .همون اصل پولش ..نمیدونم سر سودش چ ...

عزیزم وقتی ناراحتی داشت که شماپول طرف یک یادوماه بعدکامل پس داده بودین ایشونم میگفت سودبده حرفش زورداشت اما نه که هنوزندادین معلومم نیست کی پس بدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عجب دنیایی شده واقعا دوست و دشمن و غریبه هیچ فرقی‌ندارن وقتی پای پول وسط باشه...

بله واقعا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین اسی من میخواستم طلابخرم یکی ازنزدیکانم اومدبه همسرم گفت  بهم بده تادوماه همسرمم گفت باشه ب ...

اره برا سال اره درست میگی.ولی این چند ماهه۴ماه پیش 

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو
این جور مواقع بهتره سود ندید ، ارزش پول اون موقع رو حساب کنید پولش رو به روز بهش بدید ، شکایت هم بکن ...

فکر نکنم ارزش پولش تغییری کرده باشه.اون ۴ماه پیش تا الان

اره برا سال اره درست میگی.ولی این چند ماهه۴ماه پیش 

عزیزم بااین تورم هیچی به قیمت ۴ماه پیشم نیست شماهم که تسویه نکردی بگی چهارماهه گرفتم

ببین من میگن زود تر ۸ تومنو بدید تموم بشه که اصل پولو داده باشید دهنشو ببنده خیر سرش انقد با ابروتون ...

درست میگی...من خودم خیلی از قرض گرفتن بدم میاد..خدا میدونه این ۴ماهه همش فکر پول مردم بودم.شوهرمم ماشینش خرج آورد وگرنه خدا میدونه تا حالا پرداخت شده بود 

عزیزم وقتی ناراحتی داشت که شماپول طرف یک یادوماه بعدکامل پس داده بودین ایشونم میگفت سودبده حرفش زورد ...

درسته.ولی تا یه هفته دیگه پسش میدیم.واقعا دستشم اصلا خیر نداشت

عجب دنیایی شده واقعا دوست و دشمن و غریبه هیچ فرقی‌ندارن وقتی پای پول وسط باشه...

من با چشم خودم دیدم کسایی که دم از مهرو وفا و رفاقت میزنن تو بگو داداش.پایی پول ک وسط باشه همه چی از بین میره فقط پول

عزیزم بااین تورم هیچی به قیمت ۴ماه پیشم نیست شماهم که تسویه نکردی بگی چهارماهه گرفتم

درسته.خداکنه بتونه تا چند روز دیگه پرداخت کنه کلکش کنده بشه

درسته.ولی تا یه هفته دیگه پسش میدیم.واقعا دستشم اصلا خیر نداشت

پول ربایی خیرنداره