2777
2789
عنوان

بدهی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 80 پست
وایی دیدی چه اعصاب خوردی هست.من قصدم بود زنگش بزنم ولی شوهرم نمیذاره حتی دوستش ببینم..خیلی آدم عوضی ...

واسه شما کمه عزیزم نصفشم که دادین انشاله باقیشم میدین راحت میشین

گاهی تجربه ها بهای سنگینی داره عزیزم 

ما هم سر تجربه دوبار زندگیمون رو از زیر صفر شروع کردیم

۱۲ دهمین کاربری مشکلتون چیه گزارش میزنین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظر من بدید تموم بشه بره بخوای شکایت کنی باید ۲ ملیونم خرج کنی و بری‌و بیای اخرم بجا ۱۰ تومن ۱۲ بدی‌به طرف 

این روزا حق با اونه که پول داره متاسفانه 

ولی شک نکن خدا بر میردونه سیاهی رو به دل سیاه ادمی که از شرایط سخت دیگران سو استفاده کنه

واسه شما کمه عزیزم نصفشم که دادین انشاله باقیشم میدین راحت میشین گاهی تجربه ها بهای سنگینی داره عزی ...

واقعا.دیشب بحث بدی با شوهرم شد...خیلی ناراحت بودم..ولی چاره چیه.خدا کمک همه کنه

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو
چرا.من بخاطر نزولش میگم نه پولش

عزیزم الان ازبانکم پول میگیری  ازت سودمیگیرن دورپس بدی علاوه برپول جریمه هم میشی  شکایتم کنی میگه چندماهه پولم پس نداده ارزش پولم کم شده   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظر من بدید تموم بشه بره بخوای شکایت کنی باید ۲ ملیونم خرج کنی و بری‌و بیای اخرم بجا ۱۰ تومن ۱۲ بدی ...

میدونی پول هیچی ب قول شما بالاخره پرداخت میشه.آبرومونو همه جا برده.رفتارش شده انگا نزول خور ها.انگار نه انگار نون نمک خونه ما رو خورده.آبرو همسرمو جلو بابام برده .غرورشو خورد کرده.خیلی ناراحتم...😔😔😔

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو
نه😞خیلی شرایط بد بود .البته ۵تومن دادیم ۳تومن دیگه مونده

خوب دوست همسرت درسته کارش از نظردین انسانیت اشتباهه امامیتونه ازشماسودبگیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمی دونم میشه شکایت کرد یا نه ولی ...

ولی کسی به کسی به زور پول قرض نمیده 

یکی یه تومن پول داره ، دوستش ازش قرض میخواد ، بهش بگه من این یه تومن رو بهت میدم فردا باید دو تومن برگردونی ، پول خودشه اختیارش رو داره ، اونی که قرض میخواد می تونه این شرایط رو قبول نکنه و قرض نگیره، کسی نمیاد بزور پول رو بزاره تو جیبش و فردا دوبرابرش رو بگیره، اگه شرایطش رو قبول نداره بره از کسی قرض کنه که شرایطش بهتره 

همیشه جریان رو از چشم دو طرف ببینیم ، انقدر تو این فیلما صاحب خونه ها و کسایی که قرض دادن و پولشون رو میخوان رو بد نشون دادن الان همه ازشون طلبکارن ، انگار وظیفشون بوده پول قرض بدن در راه دوستی و رفاقت.

اگه اولش بهتون نگفته که سود می خوام ، بهش سود ندید 

اگر گفته باید بدید و حقشه 

مورد دینیش رو نمی دونم چطوره ولی یه بار از جایی شنیدم که تو دین هم ذکر شده که موقع پس دادن بدهی بهتره ازرش پول اون زمان رو در نظر بگیرید و مقداری اضافه پس بدی که انصاف باشه . 

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)