2777
2789
عنوان

بدهی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 80 پست
بیشتر از ۲ تومن بایر خرج کنی  تو رفیق شوهرت  من بردار شوهرم ۵۰ داده بود هی هر روز میزنگی ...

وایی دیدی چه اعصاب خوردی هست.من قصدم بود زنگش بزنم ولی شوهرم نمیذاره حتی دوستش ببینم..خیلی آدم عوضی هست.رفته پیش بابام آبروی شوهرمو برده..😔

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخدا جیگرم خونه ۴تا دوست داشت .همشون از دشمن بدتر گفتم با اینا نگرد تا یکی یکی بهش ثابت شد اینم آخری ...

چرا از دوستاش پول میکیره ؟ عزت نفسش کجاست ؟ 

چند وقته پول رو گرفته ؟ 

والا برادرشوهر من پول میگیره از برادر و فک فامیل . مثلا طلا 400 بوده چند میلیون گرفته و قرار بوده سر ماه برگردونه. الان طلا بالای 1 تومنه . تکلیف ارزش پول ما چی میشه ؟؟؟ پول رو با سود بهمون نداد و من و همسرم یه قرون رو حلالش نمیکنیم. 

پول قرض میگیرید به فکر اون بدبخت که بهتون پول قرض داده هم باشید. 

سلام نه عزیزم شکایت نمیشه‌ کرد طرف اختیار مالشو داره عبرت بشه برای شوهرت دیگه قرص نگیره‌حتی‌از دوست‌ ...

شما درست میگی.مادر بزرگم میگفت هر کی قرضت نداد بخندو بیا هر کی قرضت داد گریه کن و بیا.منظورم اینا شکایت کنیم طبق واریزی هاش بگیم آقا ۸تومن واریز شده الان ۲ تومن دیگه هم میخاد 

حالا شما اول اصل پولو بده بعد سودو نده بگو بشین تا بدم ولی خب پول'طرفو بده 

آخه از شوهرم یه سفته تاریخ گذشته داره.نمیتونه روش هم اقدام کنه چون تاریخش گذشته

آره.منم میگم میشه شکایت کرد که بگی آقا اینقدر واریز کرده میخاد دو تومن دیگه بگیره.

اره میشه شکایت کرداما دوست همسرت محکوم نمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا از دوستاش پول میکیره ؟ عزت نفسش کجاست ؟  چند وقته پول رو گرفته ؟  والا برادرشوهر من ...

ماهم از برادرشوهرم پول گرفتیم برا یه ماه زودتر از یه ماه دادیم خب پول قرض میگیری باس بدی نمیشه مگه بد کاری کرد قرض داد؟ 

شکایت کنه. دوستش قبل اینکه به شوهرت پول بده بهش نگفته بود که دو تومن اضافه میگیرم؟؟

نه نگفته اصلا.حالا سفارش کرده ۲تومن هم اضاف تر پول سودشو میگیرم

آخه از شوهرم یه سفته تاریخ گذشته داره.نمیتونه روش هم اقدام کنه چون تاریخش گذشته

شما میتونی اصل پولو که میزنی رسیدهاشو نگه داری اگه کاری کرد باهاش ثابت کنی اینو بخودش هم بگین ولی خب همه اینا بعد دادن پوله

آره دور شده.۴ ماهی شده.۸ بوده تا امروز ۵ دادیم 

خوب عزیزم ۴ماه قبل قرض کردی هنوزپس ندادی ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا از دوستاش پول میکیره ؟ عزت نفسش کجاست ؟  چند وقته پول رو گرفته ؟  والا برادرشوهر من ...

آخه خودش روز اول گفته بوده که میدم قرضت تا اینکه فلان طلب گیرت بیاد پرداخت کنی.هنوز اون طلب اوکی نشده.ولی ما ۵تومنش دادیم ۳ تومن دیگش مونده