2777
2789

متنفرم. نمیدونم چرا 😅😅😅

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دانشگاه رو دوست ندارم 

چون دارم به زور یه رشته ای رو میخونم که بهش علاقه ندارم. 

مدرسه رو دوست نداشتم چون خیلی محدود میکنن بچه ها و نظام آموزشی سالم و مفیدی نداریم. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون عقاید مزخرف و آموزه های غلط رو میکنن تو مغزمون 

۴تاچیز به درد بخور بهمون یاد نمی‌دن ،نصف بیشتر معلماش عقده ای هستن البته جسارت نمیکنم به همه معلم خوبم هست مادر خودم معلمه ولی واقعیته دیگه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

مدرسه را متنفر بودم 

دانشگاه را قبلا دوست داشتم چون عشقم را میدیدم 

اما الان نه (دوست ندارم برم سر کلاس ها بشینم ) عشقم از این دانشگاه رفته 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

متنفرم به خصوص از مدرسه چون انسان را محدود میکنه مانع رشد خلاقیت ها میشه ، در مدارس اینجا هم که فقط به چند تا درس توجه میشه ، هنر ، موسیقی ، طراحی دوخت، ورزش و کار های فنی ....را اصلا در نظر نمیگیرن بیشتر معلم هایی که دیدم هم کارشون تخریب کردن بود

متنفرم به خصوص از مدرسه چون انسان را محدود میکنه مانع رشد خلاقیت ها میشه ، در مدارس اینجا هم که فقط ...

خیلی از کتاب ها به درد نمیخورن ۶ سال عربی یاد میگیرم ولی نمی‌تونیم حتی یه جمله به عربی بگیم آدم ها را با چند تا آزمون مزخرف مثل کنکور میسنجن و.....

از مدرسه متنفر بودم چون تنها رسالتش تحقیر و سرکوب بچه ها بود.هیچ چیز جذابی و قشنگی نداشت هیچ برنامه خوبی نداشت فوقش یه ولادت میگرفتن بقیه سالم تو نمازخونه در حال یخنرانی گوش دادن بودیم با یه سری معلم و معاون و مدیر عقده ای که فقط به سایز مانتو و رنگ کفشت و زیر ابروهات نگاه میکردن.در کل مدرسه داعون بود.اما دوران دانشگاه خیلی بود پر از تفریح و شادی و خوشی

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

منو توی مدرسه ی مکتب الاحرار جنوب شهر تهران، انواع و اقسام شکنجه های روحی کردن. چندسال طول کشید تا خوددرمانی کنم. موهام سفید شده هنوزم دارم به اونجا فکر میکنم و حرص میخورم باوجود ۲۶ سال سن. افسردگی و خستگی شدید داشتم اما سالهاست که زورکی دارم درس میخونم و چیزی از درس بهم نرسید. دانشگاه قبلی که باوجود تمام زحماتم و موفقیاتم خیلی راحت بهم گفتن لیسانس تورو نمیدیم اما لیسانس بقیه رو که راحت طلب بودن و خوش گذروندنو میدیم و تمام مدارکمم دستشون بود و هیچ مدرکی برای اثبات تحصیلکرده بودنم نداشتم. اونم زمانی که داشتم ارشدمو تموم میکردم. یعنی اگه لیسانسمو به زور نمیگرفتم، فوق لیسانسمم نمیدادن، تازه دیپلمم و تمام کپی هاش و مدرک فارغ التحصیلی مدرسمم ازم گرفته بودن و قرار بود هیچوقت ندن درحالیکه مال بقیه رو پس داده بودن بهشون. اینجا هرچی تاپیک میزنم که ازدواج زودهنگام، بعضی وقتا ایرادی نداره و از درس بیخودی خوندن بهتره، همه میان فحشم میدن و میگن داری کودک همسری رو ترویج میکنی. کاش استراحت میکردم و آنقدر زورکی درس نمیخوندم. ازدواج بهتر بود

از مدرسه متنفر بودم چون تنها رسالتش تحقیر و سرکوب بچه ها بود.هیچ چیز جذابی و قشنگی نداشت هیچ برنامه ...

دقیقا اینم هست جایی که هیچ ارزشی برای دیدگاهم ، نظراتم ،ظاهر و پوششم قائل نیستن 

متنفرم به خصوص از مدرسه چون انسان را محدود میکنه مانع رشد خلاقیت ها میشه ، در مدارس اینجا هم که فقط ...

دقیقا 

من یه بار تو دوره راهنمایی نماینده کلاس شده بودم 

معلم ریاضیمون اومد دید ماژیک فقط یک رنگ هست، اون عادت داشت با سه تا رنگ بنویسه بهم گفت خاک تو سرت چرا ماژیک نیست برو از دفتر بگیر، رفتم گرفتم آوردم یکیش رنگ نمیداد دوباره گفت خاک تو سرت این چرا رنگ نمیده 😐

یه بار دیگه هم اول دبیرستان، مدرسه نمونه دولتی بودم معلم زبانمون گفت ترجمه کن یه جمله رو من خب یه مشکلی داشتم و یک هفته مدرسه نبودم ولی تا جایی که بلد بودم ترجمه کردن اما فعلشو اشتباه گفتم به جای می‌پوشاند گفتم میپوشد بهم گفت تو وضعت خیلی خرابه فکر نمیکنم به جایی برسی دکترای زبان هم داشت 😐

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️