2777
2789
عنوان

آزادی دختر...

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 85 پست
بین مرد هیج چیزی نیس ازدواجم کردی فقط خودت و بدبخت میکنی برو دانشگاه درس بخون کار کن واسه خودت پول د ...

اره بابا به هیییچ وجه همچین کاری نمیکنم ادم نمیدونه اون شخص اصلا چطور بشه و کلا ته خوبی نداره 

یه شهرستان کوچیک منطقه سه بدون هیچ امکاناتی اسمشو نمیتونم بگم ولی واقعا اذیت میشه ادم توش هیچی نداره ...

دقیقا باید تلاش کنی 

نیلوفر تو مرداب رشد می‌کنه ( حالا نمی دونم درست گفتم یا نه 😂 ) 

ولی فقط خودت میتونی خودت رو نجات بدی

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا به هیییچ وجه همچین کاری نمیکنم ادم نمیدونه اون شخص اصلا چطور بشه و کلا ته خوبی نداره 

بهترین ها  رو  واست آرزو می‌کنم انشالا بری دانشگاه و ی شغل خوبم پیدا کنی🤍

دقیقا باید تلاش کنی  نیلوفر تو مرداب رشد می‌کنه ( حالا نمی دونم درست گفتم یا نه 😂 )  ول ...

اره همینه😂تو اب گل میده فکر کنم میشه ولی همینم درسته دیگه😁

بهترین ها  رو  واست آرزو می‌کنم انشالا بری دانشگاه و ی شغل خوبم پیدا کنی🤍

عزیزم😍مرسی ممنونم برای دعای قشنگت انشاالله خودتم همیشه حال دلت خوب باشه و روز به روز پیشرفت کنی 🌸💗

توی شهر ما خیلی ازادی میدن ولی مادرمن اصلا همچین اعتقادی نداره میتونم بگم زندونیشم و برای بیرون رفتن حق دارم فقط برم پیش دوستای پیره خودش اونم وقتی ک خودش میره بیرون منم برم بیرون پیش ی مشت پیره زن من ۲۰ سالمه و طبق فرمایشات مادرم مانتوهام همه تا مچ پامه و کوتاه ترینش ی وجب پایین زانومه

ای خدا چقدر دلم گرفته واسه خوشبختیم ارزو کنیم😔

لایک 🚫 نکن مرسی  کاربری سوممه...کابری دست دونفره😊💞

بیشتریا آزادن واسه پوشش و رفت و آمد ولی دوست پسر گرفتن منع میشه کماکان

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
توی شهر ما خیلی ازادی میدن ولی مادرمن اصلا همچین اعتقادی نداره میتونم بگم زندونیشم و برای بیرون رفتن ...

عزیزممم میفهمم چی میگی😔انشاالله خوشبخت بشی عزیزم انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه بتونی از این وضعیت نجات پیدا کنی 

من فکر می کنم بستگی به عقاید و طرز فکر خانواده داره نه صرفا محل زندگی ، به عنوان مثال تو شهر پدریم ( بهتره نگم عزیزانی که منو میشناسن میدونن ) خیلی از خانواده ها حتی اینکه دختر از خونه بیاد بیرون مشکل دارن و چه دعواها که نکردن اما یکی ام مثل خود خانواده پدریم اصلا مشکلی ندارن یا همین تهران که من هستم خیلی از خانواده ها رو دیدم حتی با نگاه کردن دختر و پسر بهم مشکل دارن

( نمونه ش دوست خودم که بعدا متوجه این قضیه شدم ) اما یکی هم مثل من که محدودیتی ندارم ولی خودم رعایت می کنم بستگی داره .....

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
بیشتریا آزادن واسه پوشش و رفت و آمد ولی دوست پسر گرفتن منع میشه کماکان

پوشش اره ولی رفت و امد اصلا هر دختری توشهرمون بره بیرون تنها نادرسته حتما باید مامان یه نفر باهاش باشه تا دیگه مثلا مردم نگن نادرسته واقعا تاسف برانگیزه خیلی بده نه واقعا من خودم اصلا تو فاز دوست پسر و اینا نیستم و واقعا نشون دادم بهشون تو این چند سال که نیستم ولی یه جوریه مردم شهرو کلا فرهنگمون که این چیزا سرشون نمیشه

من فکر می کنم بستگی به عقاید و طرز فکر خانواده داره نه صرفا محل زندگی ، به عنوان مثال تو شهر پدریم ( ...

اره طرز تفکر فامیل و شهر ما و کلا قوممون اینجوریه و به دنبالش خانواده هم همینطوره و واقعا اذیت میشیم منم همیشه رعایت کردم ولی اینجا این چیزا حالیشون نمیشه

فقط تو رو خدا به امید آزادی شوهر نکنین بخصوص الان ک سنتون کمه خیلیا به همین امید بدبخت شدن

نه بابا اصلا همچین کاری نمیکنم هیچ وقت ادم نمیدونه اون شخص اصلا چجوریه هزار بدبختی بعدش میاد