خداروشکر واقعا مثلا بعضی ادما هستن ممکنه کارای غیر اخلاقی سر بزنه ازشون ولی وقتی خانواده من م ...
کلا هرچی دختر ازاد بزاری زیاد با جامعه آشنا میشه میبینه چی هس چی نیس چی خوبه چی خوب نیس من خودم ب شهرستان ها هم تنها رفتم ولی هیچی نگفتن چون میدونن ک دنیا رو دیدم میدونم چی درسته چی درس نیس از خودم میتونم مراقب ت کنم اینا
حق داری کلا همین گردشه وگرنه کار خاصی نمیشه کرد تو ایران نمیشه مستقل بشی؟ ب بهانه درس بیای تهران؟
تهران که سخته درومدنش ولی شهرای دیگه میخوام تلاش کنم که فقط برم و نمونم اینجا حتی پیش اومد کارمم بتونم بمونم اونجا به نظرتون اونجا اگر کسی پولش به اندازه ای نبود که خونه بگیره واسه بعد از دانشگاه منظورمه دوباره خوابگاه کارمندی میدن؟تا وقتی که بتونه بگیره
من خودم در این حد که اجازه ندن دختر بره بیرون حقیقت ندیدم اطرافم
خیلی بده بخدا اینقدر حرص میخورم اینقدر بحث میکنم گریه کردم حتی واقعا نمیدونم چرا اینجورین میبینم کسایی که هم خانوادشون حواسشون هست هم بهشون ازادی میدن ولی اینجا انگار همه جی اشتباهه واسه دختر
اره دقیقا قبول دارم کلا فکرشو اینه ازدواج کرد دیگه میتونه هر کاری کنه خب اون زندگی چه ارزشی داره حتما باید سایه یه مرد باشه یه دختر هزار تا مردو می ارزه الکی الکی هی مرد مرد میکنن بیشتر
نمی دونم کدوم شهری ولی فقط میتونم توصیه کنم زیاد درس بخونی و زودتر مستقل بشی
یه شهرستان کوچیک منطقه سه بدون هیچ امکاناتی اسمشو نمیتونم بگم ولی واقعا اذیت میشه ادم توش هیچی نداره حالا اگر امکاناتی داشت یه چیزی مطلقا هیچه شهر مجاورمون ده دقیقه کلا فاصلست مرکز خرید و کلا منطقه دو هست ولی این باید تلاشمو کنم و برم فقط