2777
2789
عنوان

آزادی دختر...

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 85 پست
واقعا تو یه شهرستان کوچیکیم که حتی اجازه نمیدن دختر تنها بره بازار و واقعا این از نظرم چرته یعنی رسم ...

والا اینجوری اگه آدم زندانی کنن صد درصد این دختر واسه نجات شوهر میکنه بعدا بدبخت تر هم میشه/:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خانواده ام این قانون رو دارن ک از 6 صبح تا 9 شب هر جا میخوای بری برو 9 خونه باش کلا از بابت بیرو ...

واقعا اینجوری خوبه ما حالا شهرمون کلا دختر بره بیرون یعنی دختر درستی نیست حالا انگار مثلا ادم میخواد تو بازار کاری کنه واقعا متاسفم بعد هر خانواده ادم توقع داره وقتی من نوعی بهشون نشون دادم که همیشه رعایت کردم اخلاقو ولی وقتی بازم این محدودیتا هست ادم دیگه زندگی نمیکنه فقط البته به دختر گیر میدن پسر هر کاری خواست میکنه خیلی عصبی میشم

میگه آزادی در چارچوب اخلاقی  نیازی نیست شهر یا کشور دیگه باشه

خب تعریف اخلاق برای همه یکی نیست.یه خونواده حتی پارک و سینما رفتن دختراشونو عیراخلاقی میدونن یه خونواده دوست اجتماعی پسر داشتن هم براشون عادیه

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
خیلی خوبه وقتی خانواده اعتماد داشته باشن به بچشون و حمایتش کنن 

اره خیلی خیلی مهمه. من همین الانم یهو ساک ببندم بگم میخوام برم مسافرت کاریمم ندارن. چون کامل اعتماد دارن. 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

من کاملا ازادم هرکاری بکنم هیچکی نمیگه نکن دخالت هم نمیکنن ت ۱۴ یا ۱۵ سالگی هم تنها میرفتم بیرون به نظرم خوانوادم ازادم نمیزاشتن یا افسرده میشدم یا از خونه فرار میکردم یا شوهر میکردم چون واقعا زندانی بودن خیلی سخته و خدارو شکر هم خوانوادم بهم اعتماد داشتن زیاد گیر نمیدادن

واقعا اینجوری خوبه ما حالا شهرمون کلا دختر بره بیرون یعنی دختر درستی نیست حالا انگار مثلا ادم میخواد ...

حق داری کلا همین گردشه وگرنه کار خاصی نمیشه کرد تو ایران

نمیشه مستقل بشی؟

ب بهانه درس بیای تهران؟

هیجده سالگی با این که دیگه سن قانونیه ولی هنوز نوجوونه.ممکنه تو خیلی مسائل نتونه درست تصمیم بگیره. ...

یعنی اصلا اجازه ندن که کم کم بچشون بره تو اجتماع؟ ؟خب باید شروع کرد دیگه تا کم کم وارد اجتماع شه وگرنه همیشه بی دستو پاست 

یعنی اصلا اجازه ندن که کم کم بچشون بره تو اجتماع؟ ؟خب باید شروع کرد دیگه تا کم کم وارد اجتماع شه وگر ...

چنین چیزی نگفتم

خب بره تو جامعه ولی والدین باید مواظب باشن دوستاش کی ها هستن کِی می‌ره کی میاد

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

عزیزم اینجا همچین چیزایی وجود نداره خانواده ی عاقل خیلییی کمه.دختر ۱۵ ساله رو زوری هول میدن تو ازدوا ...

دقیقاااااا چقدررر بدم میاد وقتی میبینم میگن ازدواج کنی اینکارو میتونی انجام بدی به معنای واقعی متنفرم از این حرفا یعنی چی واقعا یعنی اجازه نیست حتی دختر بتونه تنها بره بیرون؟ 

ما اهوازیم  واقعا متفاوت هستند تا جایی خوبه که به آینده دختر و اخلاقیات ضربه وارد نکنه البته ...

اره واقعا من مظورم کارای خیلی ساده و حق دختره نه خارج از اون واقعا وقتی اونا میدونن من چیزی ازم سر نزده من همیشه سعی کردم چارچوبو خفظ کنم وقتی چیزی ندیدن چرا بازم باید به خاطر حرف شهر که ارههه دخترت نادرسته اگر بره بیرون بدبختمون کنن چرا واقعا 

خب تعریف اخلاق برای همه یکی نیست.یه خونواده حتی پارک و سینما رفتن دختراشونو عیراخلاقی میدونن یه خونو ...

واقعا کارای خیلی ساده و حق هر دختر و هر انسان منظورمه هیچ وقت از حدش فراتر نرفتم سرم به کار خودمه احترام نگه میدارم چارچوبو رعایت میکنم ولی اینا این چیزا براشون اهمیتی نداره میگن دخترو کلا بیرون ببیننن یعنی نادرسته متنفرم از شهر و از فرهنگمون متنفر

خب تعریف اخلاق برای همه یکی نیست.یه خونواده حتی پارک و سینما رفتن دختراشونو عیراخلاقی میدونن یه خونو ...

منظور از اخلاق اینجا کلیت هست ، مثلا این که دختر آزادانه حق انتخاب و ورود به اجتماع داشته باشه 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋