2777
2789
عنوان

آزادی دختر...

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 85 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا تو یه شهرستان کوچیکیم که حتی اجازه نمیدن دختر تنها بره بازار و واقعا این از نظرم چرته یعنی رسم ...

ربطی به مکان نداره من هم  تو مشهد زندگی میکنم و نمیزارن بازار برم😐💔

هیجده سالگی با این که دیگه سن قانونیه ولی هنوز نوجوونه.ممکنه تو خیلی مسائل نتونه درست تصمیم بگیره. ...

من ۱۶ سالمه شخصا آزادی ندارم به هیچ وجه

۱۸ سالم بشه میرم پانسیون مستقل زندگی میکنم انقدر که خانواده م مزخرفن‌

فکرکنم بهتره یه چیزی رو بهتون بگم چون نمیخوام همچین اتفاقی براتون بیوفته اگر خانواده ی مذهبی عقب دارین و ازاد نمیزارنتون فقط باید مستقل بشید فقط!... به نظرم هیچ راه دیگه ای نداره من چون ازاد نبودم پایانش یه خودکشی ناموفق و افت تحصیلی بود اینکه سعی کنیم افکار خانواده ای که مال صد قرن پیش هستن و پدر مادری که چهل ساله شونه و با افکار اشتباه بزرگ شدن رو تغییر بدیم اشتباه محضه تنها کسی که تلف میشه خودتونین من شخصا بعد خودکشیم زندگیم بدتر شد حداقل تا راه مدرسه و کلاس میتونستم تنها برم اما حالا اوضاع بدتر شده پدر و مادری دارم که فقط حق دارم شلواری که ده سانت کوتاهه بپوشم حتی اجازه ندارم مانتوی جلوبازم و با نیم تنه بپوشم و مستقلانه برم بازار سینما پارک سرقرار با دوستام که مث خودم دخترن!چه برسه به یه پسر خانواده ای که نمیزارن مانتون ده سانت کوتاه تر از زانوت باشه!شخصا الان توی این سن یه دختر افسرده ی شکست خورده م وسواس فکری داره دیوونم میکنه و هرشب مث بارون اشک میریزم حداقل اگر خواستگار خوبی دارین که مذهبی و اوسکل نیس ازدواج کنین نسل من باید زودتر از اینا خودشو نجات میداد