2777
2789
عنوان

آزادی دختر...

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 85 پست
اره طرز تفکر فامیل و شهر ما و کلا قوممون اینجوریه و به دنبالش خانواده هم همینطوره و واقعا اذیت میشیم ...

عزیزم انشاالله یه بخت خوبی داشته باشی راحت شی ، دانشجویی؟ اگه نیستی دانشگاهتو یه شهر دور بزن محدودیتشون کمتر شه

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
عزیزم انشاالله یه بخت خوبی داشته باشی راحت شی ، دانشجویی؟ اگه نیستی دانشگاهتو یه شهر دور بزن محدودیت ...

مرسی عزیزم همچنین خودت نه دانشجو نیستم ولی میخوام تلاشمو کنم اره شهرای دور بزنم که هیچ فامیل و کسی نباشه راحت باشم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرسی عزیزم همچنین خودت نه دانشجو نیستم ولی میخوام تلاشمو کنم اره شهرای دور بزنم که هیچ فامیل و کسی ن ...

ممنون مهربونم ❤ آره حتما البته مواظب باش جامعه خیلی بد شده نخوای از دستشون راحت شی اما خدایی نکرده یه اتفاق بدتر بیوفته ‌...

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
عزیزممم میفهمم چی میگی😔انشاالله خوشبخت بشی عزیزم انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه بتونی از این وضعیت ...

بخدا خستم کرده ای کاش عرضه ی خود کشی داشتم ی روز فقط ی روز نیست ک ناراحتم نکنه بقران تاحالا هزار بار صدای شکستن قلبمو شنیدم هرروز خدا ی چیزی ب من میگ بماند لقبای زشتی ک رو من میزاره بهترینش باقالیو سیب زمبنی بی رگه

لایک 🚫 نکن مرسی  کاربری سوممه...کابری دست دونفره😊💞
ممنون مهربونم ❤ آره حتما البته مواظب باش جامعه خیلی بد شده نخوای از دستشون راحت شی اما خدایی نکرده ی ...

اره حواسم هست میدونم چی میگی خیلی سخته واقعا خانواده و شهر اینقدر محدود که ادم حتی تو ساده ترین و اتدایی ترین کارا بمونه

تو خودت دانشجویی؟

اره حواسم هست میدونم چی میگی خیلی سخته واقعا خانواده و شهر اینقدر محدود که ادم حتی تو ساده ترین و ات ...

نه قشنگم من دانشجو نیستم ، آره سختیای خودشو داره حالا به خاطر عقاید شهرتون اینجوری رفتار می کنن یا خانوادت خودشون مخالفن؟

بخدا خستم کرده ای کاش عرضه ی خود کشی داشتم ی روز فقط ی روز نیست ک ناراحتم نکنه بقران تاحالا هزار بار ...

عزیزدلم😔😔خیلی بده اینجوری خدا خودش کمکمون کنه من فقط دوست دارم راحت شم ولی به درستی من خونمم این فکرا زده به سرم ولی از خودت دورشون کن خودکشی چیزیو درست نمیکنه اون لحظه که عصبی میشم منم اینجوری میشم ولی دورشون کن از خودت بلایی سر خودت نیار 

نه قشنگم من دانشجو نیستم ، آره سختیای خودشو داره حالا به خاطر عقاید شهرتون اینجوری رفتار می کنن یا خ ...

کلا میگن فامیل ببینتون میگه دخترای خوبی نیستید و کلا انگار شده پس زمینه طرز فکرشون و عادت کردن اینا هم و میگن تو شهر ما اینجوری نیست باید بسوزیم و بسازیم و مجبوریم واقعا من چند سال میخوام جوونی کنم که به بسوز و بساز بگذرونمش 

عزیزدلم😔😔خیلی بده اینجوری خدا خودش کمکمون کنه من فقط دوست دارم راحت شم ولی به درستی من خونمم این ف ...

مرسی عزیزم

فقط برام ارزو کن پول پس انداز بتونم بکنم سره کار برم با اولین خاستگار ازدواج میکنم با اون پولاهم جهیزیه میگیرم

مرسی عزیزم فقط برام ارزو کن پول پس انداز بتونم بکنم سره کار برم با اولین خاستگار ازدواج میکنم با او ...

عزیزم ازدواج کردن راه چاره نیست من اصلا جای تو نیستم و اصلا نمیدونم شرایطت چطوریه و به قول معروف با کفش تو راه نرفتم ولی عزیزم انتخاب و تصمیم نادرت نداشته باش حواست باشه خیلییی حواست باشه الان ازدواج واسه فرار از این موقعیت خیلی راه درستی نیست 

کلا میگن فامیل ببینتون میگه دخترای خوبی نیستید و کلا انگار شده پس زمینه طرز فکرشون و عادت کردن اینا ...

الهی عزیزدلم دیگه کاریش نمیشه کرد وقتی تا این حده طرز فکرشون 

عزیزم ازدواج کردن راه چاره نیست من اصلا جای تو نیستم و اصلا نمیدونم شرایطت چطوریه و به قول معروف با ...

بخدا خستم کرده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا خستم کرده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میفهمم چی میگی خیلی سخته واقعا عذاب اوره انشاالله روز به روز حالت بهتر شه عزیزم بتونی خودتو نجات بدی به راه درستش از این اوضاع ارزو میکنم موفق باشی همیشه تو زندگیت عزیزم 

الان رشتت چیه؟دانشگاه میری؟