2821
2789
عنوان

اوتیسم

1175 بازدید | 46 پست

بچه ها میشه کمک کنیدخواهرزاده من ۱۱ ماهه هست . تو جمع به شدت گریه میکنه ولی وقتی تو خونه میاد اروم میشه. پدرو مادر و خانواده لمسش کنن مشکلی نداره . 

بچه هایی که اوتیسم دارن کلا از لمش شدن بدشون نیاد؟یا باغریبه ها اینجورین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها تا ۱۸ ماهگی اضطراب جدایی و ترس از غریبه ها دارن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

ن این بچها از بس خونه موندن و جایی نرفتن ب جای جدید عادت ندارن ..پسر منم تو خونه خوبه .همین ک میریم مهمونی صداش در میاد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

والا پسر دایی من ۳ ساله اش دائما اخم کرده اصلا کسی به جز مادر و پدرش دستش بزنه اونجا دیگه خونه نیست اینقدر جیغ میزنه بعد فقط زندایی ام میگه پسرم خیلی مهربونه. من که والا به غیر از بداخلاقی چیزی ندیدم 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

وا،پسر من نزدیک سه سالشه اگه بریم خونه ای که همه غریبه باشن از بغل من بیرون نمیاد،چه انتظاری از بچه ۱۱ ماهه دارین،ادم چه چیزا میشنوه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وا،پسر من نزدیک سه سالشه اگه بریم خونه ای که همه غریبه باشن از بغل من بیرون نمیاد،چه انتظاری از بچه ...

یکی به خواهرم گفته بود بچت اوتیسمه اینقدر پیش بقیه گریه داره

2790
2823
2791
2779
2792